Cyklop Schabowy
UFC Middleweight
WItam ponownie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Śmiesznie grająKolumbia dobra jest
Póki co to cisną. Szybko stwarzają sobie groźne sytuacje.Śmiesznie grają
Już nawet nie próbują ukrywać jak bardzo turniej jest ustawiony. Bramkarz specjalnie cofa rękę, chociaż instynkt podpowiadał by wybronić ten orlikowy strzał.
Już nawet nie próbują ukrywać jak bardzo turniej jest ustawiony. Bramkarz specjalnie cofa rękę, chociaż instynkt podpowiadał by wybronić ten orlikowy strzał.

Argentyna ma spacerek do polfinalu![]()
na Portugalie?Gdyby grali na Portugalię to dalej byłby spacerek czy już nie?
Czy mecz w ćwierćfinale z Portugalią zamiast z Kolumbią też byłby spacerkiem?na Portugalie?
mysle ze trudniejszy ale na razie nie widze tej Portugalii, najwiecej osob na nia zaglosowalo a dla mnie graja na pol gwizdkaCzy mecz w ćwierćfinale z Portugalią zamiast z Kolumbią też byłby spacerkiem?
Jak już to mają autostradę do ćwierćfinału nie półfinału, po drodze będzie trzeba rozbić dwa razy low block.

W Copa America 2021 i 2024 Kolumbia stawiała największy opór Argentynie, to będzie typowy południowo amerykański ciężki mecz dla obu drużyn (jeśli po drodze się nie wykoleją).mysle ze trudniejszy ale na razie nie widze tej Portugalii, najwiecej osob na nia zaglosowalo a dla mnie graja na pol gwizdka![]()
Dostaną Marciniaka na gwizdku i nie będzie ciężko ;)W Copa America 2021 i 2024 Kolumbia stawiała największy opór Argentynie, to będzie typowy południowo amerykański ciężki mecz dla obu drużyn (jeśli po drodze się nie wykoleją).
Aha to my teraz robimy z cape verde i innych ogórów w drabince Argentyny poważne zespoły tak? XDdrodze będzie trzeba rozbić dwa razy low block

Kolumbia/Szwajcaria ćwierćfinał to nie są ogóryAha to my teraz robimy z cape verde i innych ogórów w drabince Argentyny poważne zespoły tak? XD
Już porównania do słynnego autobusu Chelsea za Mourinho padły, gdzie Rzym a gdzie kurwa krym![]()
Wciąż słabsze niż dosłownie co druga drużyna z drabinki obok.Kolumbia/Szwajcaria ćwierćfinał to nie są ogóry
Tak naprawdę jakby porównać moc obu stron drabinko to lewa wygrywa z prawa11-9 to nie wiem czy, aż taka dysproporcja wielkaWciąż słabsze niż dosłownie co druga drużyna z drabinki obok.
Nie widzisz tego że na 8 drużyn po lewej jest 6 mocnych, a na 8 drużyn w których jest Argentyna, są tylko oni i jedna drużyna?Tak naprawdę jakby porównać moc obu stron drabinko to lewa wygrywa z prawa11-9 to nie wiem czy, aż taka dysproporcja wielka
Mbappe 4 bramki i 2 asysty
Vinicius 4 bramki 1 asysta
Bellingham 2 bramki i 1 asysta
Mieć taki atak![]()