Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 10 13.9%
  • Hiszpania

Votes: 15 20.8%
  • Argentyna

Votes: 7 9.7%
  • Portugalia

Votes: 16 22.2%
  • Brazylia

Votes: 9 12.5%
  • Niemcy

Votes: 1 1.4%
  • Anglia

Votes: 3 4.2%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 2 2.8%
  • Maroko

Votes: 2 2.8%
  • Inny zespół

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Norweg zdobył najszybciej 100 goli w historii Premier League.

Mbappe zaraz będzie najlepszym strzelcem w historii Mundialów.

Tak nikt i nich nie będzie pamiętał za 15 lat.

XD
ronaldo znają wszyscy, od fanow futbolu po panie w sklepie. chlopie co ty porownujesz. oczywiscie ze nikt juz nigdy nie bedzie taką gwiazdą jak messi i on

Ale o czym ty teraz piszesz?

A co mnie obchodzi kogo zna Ania z Lidla
cytując:
Na koniec dnia to była, jest i przez długi czas będzie najlepsza rywalizacja sportowa w historii.

nikt nigdy nie wspomni o rywalizacji jakiegos halanda i mbape, nie ta sława, nie te czasy. O to mi chodzi

Chodziło mi o porównanie wszechstronności piłkarskiej, osiągnięć indywidualnych i zespołowych w klubie oraz reprezentacji.

W tych czterech kategoriach jest wyraźna przewaga kozy, tam gdzie Ronaldo ma przewagę to ilość followersów.

:fjedzia:

Messi wszechstronniejszy piłkarsko, no to faktycznie test na IQ. W tym przypadku jest to wynik na poziomie @Baasteek xD

EDIT: Najgorsze w hattricku Messiego jest to, że Ronaldo niestety nie będzie spokojniejszym CR7 z eliminacji, tylko popierdolonym na wzór meczu ze Słowacją na Euro, czyli będzie strzelał z 60 metrów i wkurwiał wszystkich włącznie ze swoimi fanami.

View attachment 149969

bonus

HK9wegQXAAAylsw
SHHHHHEEEEEIIIIITT!!

cytując:
Na koniec dnia to była, jest i przez długi czas będzie najlepsza rywalizacja sportowa w historii.

nikt nigdy nie wspomni o rywalizacji jakiegos halanda i mbape, nie ta sława, nie te czasy. O to mi chodzi

Mnie akurat interesuje core fanów.

Ja znam Micheala Jordana i Kobego Bryanta a na mecz NBA w życiu poświęciłem może 1 minute i co z tego, że ich znam ?

Ten sam case z Anią z Lidla

Messi wszechstronniejszy piłkarsko, no to faktycznie test na IQ. W tym przypadku jest to wynik na poziomie @Baasteek xD

EDIT: Najgorsze w hattricku Messiego jest to, że Ronaldo niestety nie będzie spokojniejszym CR7 z eliminacji, tylko popierdolonym na wzór meczu ze Słowacją na Euro, czyli będzie strzelał z 60 metrów i wkurwiał wszystkich włącznie ze swoimi fanami.
Podziwiam wytrwałość, niczym kapitan tonącego Titanica pozostajesz przy Ronaldo do samego końca. :fjedzia:

A Kongo dzisiaj dostanie wpierdol.

Podziwiam wytrwałość, niczym kapitan tonącego Titanica pozostajesz przy Ronaldo do samego końca. :fjedzia:

A Kongo dzisiaj dostanie wpierdol.
Nie, po prostu możesz sobie uważać że Messi jest GOATEM i jak najbardziej to szanuje, ale twierdzenie że jest wszechstronniejszy od CR7 to tak głupie stwierdzenie, że ręce opadają, bo w historii futbolu ciężko będzie znaleźć bardziej wszechstronnego gracza od Cristiano. A Messi akurat z pewnością do grona tych najwszechstronniejszych nie należy. Fakt, nie opinia.

Co ta Portugalia robi, proszą się o klopsa..

Oho, to zaraz będzie tryb mesjasza i napierdalanie rakiet z 40 metrów, a nuż któraś wejdzie :beczka:

I bardzo dobrze, vamos bambery, Portugalii nie umiem polubić i jest dla mnie tylko szczebelek niżej od takich cweli jak Francja czy Rzesza :irish:

CR7 bardziej wszechstronny od Messiego? Przecież nawet wielu fanów CRa uważa za mniej wszechstronnego i jedynie wygra w aspekcie goli z dystansu i strzał głowka.

Wszystkie inne to przecież Messi bierze na luzie

Back