Mmayhem
UFC Heavyweight
Jeszcze dwie bramki na mundialu i wyprzedzi Klose i zostanie najlepszym strzelcem w historii mistrzostw świata.
No i chuj.
Maradona lepszy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze dwie bramki na mundialu i wyprzedzi Klose i zostanie najlepszym strzelcem w historii mistrzostw świata.
Statystyki mówią co innego.No i chuj.
Maradona lepszy.
Jaca Krzynówek!Statystyki mówią co innego.
Ferenc Puskas! Legenda
Kosa i Żuraw. Franek łowca bramek.Jaca Krzynówek!
co tam jakaś małpeeMbappe to jest kurwa goat

co tam jakaś małpee
Haaland prawdziwy Wiking 2 gola właśnie wjebał w 1 połowie
Prawdziwy GOAT właśnie wyrównał ten wynik.Jeszcze dwie bramki na mundialu i wyprzedzi Klose i zostanie najlepszym strzelcem w historii mistrzostw świata.
Prawdziwy GOAT właśnie wyrównał ten wynik.
CR jest lepszy pod każdym względem.Messi GOAT absolutny
Oho, następnyCR jest lepszy pod każdym względem.

CR jest lepszy pod każdym względem.
Pod każdym to grubo poleciałeś. Nie chce mi się za bardzo wchodzić w tę dyskusję, bo tu zawsze subiektywne odczucia biorą górę, ale dla mnie Messi jest top topów i to bez cienia wątpliwości i mógłbym podawać wiele przykładów o tym świadczących.CR jest lepszy pod każdym względem.
A CR nie jest top topów?Pod każdym to grubo poleciałeś. Nie chce mi się za bardzo wchodzić w tę dyskusję, bo tu zawsze subiektywne odczucia biorą górę, ale dla mnie Messi jest top topów i to bez cienia wątpliwości i mógłbym podawać wiele przykładów o tym świadczących.
CR jest lepszy pod każdym względem.

Dokładnie. Złote piłki za kolesiostwo.Nie no, nie przesadzajmy. Nie pod każdym.
Przykładowo CR nie ma takich konszachtów z sędziami jak Messi, Fifa boy ma lepsze znajomości![]()

Top topów może być tylko 1. W moim rankingu CR7 zaraz po Messim.A CR nie jest top topów?
Co tam jakiś Hochland.co tam jakaś małpee
Haaland prawdziwy Wiking 2 gola właśnie wjebał w 1 połowie
![]()

Dopiero teraz czytam bo meczu nie oglądałem, że tam czerwo powinno być dla Leo czyli wsystko po systemu i Marciniak nie zawodzi, a w nagrodę dostanie pewnie jakiś półfinał![]()
Taki z niego goat, że w 32minucie powinien wylecieć za ten brutalny faul.Top topów może być tylko 1. W moim rankingu CR7 zaraz po Messim.
Taki z niego goat, że w 32minucie powinien wylecieć za ten brutalny faul.
Leo świetna kosa na ciapaku, o mało mu kulosa nie połamał...Dopiero teraz czytam bo meczu nie oglądałem, że tam czerwo powinno być dla Leo czyli wsystko po systemu i Marciniak nie zawodzi, a w nagrodę dostanie pewnie jakiś półfinał![]()