Patrosixxx
UFC Heavyweight
Infa współpracuje tylko z Argentyną. Tylko oni mają możliwość szybkiego przelewu do Infy.Właśnie, Pablo wykonuje telefon do Infantino by unieważnił te karne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Infa współpracuje tylko z Argentyną. Tylko oni mają możliwość szybkiego przelewu do Infy.Właśnie, Pablo wykonuje telefon do Infantino by unieważnił te karne
Czemu zza kanapy?Ale wiadomo zza kanapy najłatwiej się ocenia![]()

Właśnie co się z nim stało? Pamiętam że to dobry grajek był, miał tę zajebistą brameczkę, jakąś kontuzja? Czytam że teraz u Jankesów graJames Rodriguez jeszcze na kolejnym Mundialu musi wyjść w pierwszym składzie![]()
Dobry był, ale 15 lat temuWłaśnie co się z nim stało? Pamiętam że to dobry grajek był, miał tę zajebistą brameczkę, jakąś kontuzja? Czytam że teraz u Jankesów gra

A ja od razu pomyślałem że kolumbijczycy są naspidowani i że to nie sprzyja strzelaniu karnych i że przegrająSzwajcaria nie umie karnych strzelać i do domu jadą dzisiaj

Fife 2000 na PS1 grał? Tam na sprincie szło całe boisko przejść![]()
Ktoś pamięta jeszcze, że pes na początku nazywał się iss ? ISS Pro Evo 2 na psx-a. Napierdalało się Master League na hardzieKonami Sports też grałem jakoś po 2000 roku. Stary PS1 kupił i jakieś pirackie giery były. Pamiętam właśnie: Konami Sports, Fifke 2000 i Army Mena![]()

To była chyba moja pierwsza piłkarska gierka na PSKtoś pamięta jeszcze, że pes na początku nazywał się iss ? ISS Pro Evo 2 na psx-a. Napierdalało się Master League na hardzie![]()

Derby Afryki
Jakby co to Bosacki był tylko na jednym turnieju i grał w tylko dwóch meczach, a Lewandowski aż dwóch turniejach i w siedmiu meczach.Bosacki - dwa gole z gry czy Lewandowski - jeden gol z gry i jeden gol z powtórzonego karnego?
Quasimodo predicted thisJeszcze się faraon zesra, metr przed kiblem![]()