JanuszWanZant
WSOF Lightweight
Francja - Chorwacja 2:1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dzieki , kupie sobie legginsy z rozalemZ racji, że tak świetnie się bawiliście, postanowiliśmy zafundować zwycięzcy dowolny ciuch ze sklepu Extreme Hobby, do 200 zł https://extremehobby.eu/pl/ :) Gratulacje!

Gratulacje @JanuszWanZant , fajna inicjatywna, może na ligę mistrzów od fazy grupowej zrobimy coś takiego haha
. Reszty nie wrzucałem bo po chuj jak nic nie dostaniecie![]()

Wchodzę.Kto chętny kurwa raz dwa trzy ?
Pięknie to wyszło, całkiem fajne sumki. Teraz każdy min. 10% na cele charytatywne bo jak nie to zgłaszam do skarbówki.Dobra oficjalnie.
1. @JanuszWanZant 350 zł + 200 zł na wydanie w sklepie extremehobby (dogaduj się z @Cloud co i jak) i ode mnie jeszcze Nutrition 100 % Whey Protein WPC 80, 900 g
2. @rash 100 zł + Cordygen 5
3. @VoRaNeK 80 zł + bandaże bokserksie
Podeślijcie mi numery kont i adresy żebym mógł wysłać paczki, [email protected]. Wszystko ogarnę jakoś na początku sierpnia.
Reszty nie wrzucałem bo po chuj jak nic nie dostaniecie.
PS. Ktoś by był chętny na takiego typera, ale Ligi Mistrzów, oczywiście wpisowe byłoby większe bo i meczy dużo więcej, a przez taki czas może uda mi się ogarnąć jakieś gifty dodatkowe. Kto chętny kurwa raz dwa trzy ?

Wyczuwam w KSW kolejnego brazylijskiego króla nokautów
Trenejro Arianki.

Trochę kurwa hahaTrochę mi się tematy pojebały![]()