Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakiej trylogii? Jest tylko pierwszy MatrixKolejny reanimowany tytuł który powinien pozostać tam gdzie jego miejsce czyli w głowach fanów którzy zapamiętają trylogię jako przełomowe widowisko pełne przeróżnych nawiązań do tematyki wiary, konsumpcjonizmu, postępu, etyki, lęku przed nowymi technologiami a wszytko to okraszone efektami specjalnymi i wartką akcją. A teraz zapewne skończy się jak zwykle w takich sytuacjach czyli chujowo
chociaż bardzo ale to bardzo chciałbym się mylić
Kolejny reanimowany tytuł który powinien pozostać tam gdzie...
Są pewne tematy, których rozsądny facet nie rusza, min. polityka z niedoszłym teściem ( kiedy jeszcze ci zależy), gówno w szmabie o ile nie wpadła Ci tam sztabka złota, bądź nie jest to Twoja praca zarobkową, a także remasterowanie klasyków, takich jak Mustang '67, cycki Monicci Belucci i seria Matrix. Dopiero oglądając trailer i czytając komentarze zrobiłem research i dowiedzialem się, że Lana Wachowski, to jeden z braci Wachowskich, kurwa z początku myślałem że to może córka jednego z nich.Panowie co sądzicie o nowym matrixie
Lana Wachowski to jedna z sióstr WachowskiSą pewne tematy, których rozsądny facet nie rusza, min. polityka z niedoszłym teściem ( kiedy jeszcze ci zależy), gówno w szmabie o ile nie wpadła Ci tam sztabka złota, bądź nie jest to Twoja praca zarobkową, a także remasterowanie klasyków, takich jak Mustang '67, cycki Monicci Belucci i seria Matrix. Dopiero oglądając trailer i czytając komentarze zrobiłem research i dowiedzialem się, że Lana Wachowski, to jeden z braci Wachowskich, kurwa z początku myślałem że to może córka jednego z nich.
Także nie wpisuje się w powyższe bo facetem nie jest napewno, mam nadzieję, że nikt nie wyda na to złamanego centa, chociaż pewnie się mylę i będzie rekord na boxoffice.
Osobiście jestem zażenowany, czuje że będzie to gówno niedorastajace do pięt oryginałowi.
To oni obaj sa teraz "one"?Lana Wachowski to jedna z sióstr Wachowski
Braci już niet.
Tak.To oni obaj sa teraz "one"?
Tak.
Dredd (remake)Poza Blade Runnerem 2049 nie przypominam sobie zadnej porzadnej kontynuacji klasykow. Ktos ? Cos ?
U mojej żony w pracy tylko że w filii w Ameryce pracuje babka która ma syna i córkę, lecz wcześniej syn był córką a córka synem
Czyli transgenderyzm to zjawisko powszechne a problemy z tozsamoscią płuciową dotyka całych rodzin
Pewnie jako "bracia" nie szło ogarnąć budżetu![]()
Cokolwiek blizsze komiksowi byloby lepsze od popisow Stalona. Ale zgoda. Dredd z Urbanem zajebisty.Dredd (remake)
Już nawet nie porównuję go do tego starego. Sam w sobie był zajebistyCokolwiek blizsze komiksowi byloby lepsze od popisow Stalona. Ale zgoda. Dredd z Urbanem zajebisty.
Mad Max był spoko.Poza Blade Runnerem 2049 nie przypominam sobie zadnej porzadnej kontynuacji klasykow. Ktos ? Cos ?
Nie mam porownania bo starych nie widzialem, ale nowy byl ok.Mad Max był spoko.
Brzmi jak „Nieoczekiwana zmiana miejsc 2”U mojej żony w pracy tylko że w filii w Ameryce pracuje babka która ma syna i córkę, lecz wcześniej syn był córką a córka synem![]()
Nowy Blade Runner dał mi promyk nadziei, że dobre kinono SF jeszcze nie umarło, reżyser Denis Villeneuve zna się na robocie. Gość popełnił dojebane Sicario i dziwny Nowy Początek. Teraz wchodzi jego interpretacja Diuny, to będzie coś wielkiego, genialna saga w odpowiednich rękach.Poza Blade Runnerem 2049 nie przypominam sobie zadnej porzadnej kontynuacji klasykow. Ktos ? Cos ?
Poza Blade Runnerem 2049 nie przypominam sobie zadnej porzadnej kontynuacji klasykow. Ktos ? Cos ?