Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to kurwa jest?![]()

Łap następne: będziesz bogaty jeśli będziesz dużo zarabiać i odziedziczysz kamienice lub kilka![]()
to dobra radaSukces gwarantowany niemal w 100%to dobra rada

żółwisko nerwowe cośCo się tak ujebales z wieczora?
żona stawia opory? Wiesz co robić...
![]()
Nie no tyle to nie...żółwisko nerwowe coś
View attachment 124408

Ja bym to tłumaczył po naszemu…Moja Babcia zawsze powtarzała - "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". To powiedzenie pasuje idealnie do przekazu z tej wrzuty. Ciesz się z tego co masz, nie martw tym czego nie masz.

daj mi troche czasu, poszukam.Da radę ogarnąć takie rzeczy w kimonach? @Roshi
![]()
Sloth Jiu-Jitsu Gi - Bottom Game Vol. 1
Sloth Jiu-Jitsu Gi Bottom Vol. 1: Master the Art of Slow and Steady Dominance Do you think being fast and athletic is a must for success in Brazilian Jiu-Jitsu? Think again. With Sloth Jiu-Jitsu, you’ll discover that you can be deliberate, methodical, and still dominate—no matter your age or...bjjee-shop.myshopify.com
![]()
Sloth Jiu-Jitsu Gi - Top Game Vol. 1
Sloth Jiu-Jitsu Top Game: “Slow Motion Kicking Your A$$” Welcome to SLOTH Jiu-Jitsu Top Game, the ultimate program designed for Brazilian Jiu-Jitsu practitioners in the Gi who want to master the art of conserving energy, utilizing body weight, and taking their time to dominate! Developed by 3rd...bjjee-shop.myshopify.com
Da radę ogarnąć takie rzeczy w kimonach? @Roshi
![]()
Sloth Jiu-Jitsu Gi - Bottom Game Vol. 1
Sloth Jiu-Jitsu Gi Bottom Vol. 1: Master the Art of Slow and Steady Dominance Do you think being fast and athletic is a must for success in Brazilian Jiu-Jitsu? Think again. With Sloth Jiu-Jitsu, you’ll discover that you can be deliberate, methodical, and still dominate—no matter your age or...bjjee-shop.myshopify.com
![]()
Sloth Jiu-Jitsu Gi - Top Game Vol. 1
Sloth Jiu-Jitsu Top Game: “Slow Motion Kicking Your A$$” Welcome to SLOTH Jiu-Jitsu Top Game, the ultimate program designed for Brazilian Jiu-Jitsu practitioners in the Gi who want to master the art of conserving energy, utilizing body weight, and taking their time to dominate! Developed by 3rd...bjjee-shop.myshopify.com
Nie ten temat...View attachment 126354
Ogląda ktoś UFC BBJ? Chciałbym dotrwać, ale ostatnio chodzę grzecznie spać przed 24tą,może być ciężko... Tym bardziej że Musumeci.

Jak chcesz taki mental jak ma Roshi to śmiało słuchaj

Czyli pogorszyło się?Jak chcesz taki mental jak ma Roshi to śmiało słuchaj
Ja wysłuchałem, mam teraz mental Rośka![]()

Jak chcesz taki mental jak ma Roshi to śmiało słuchaj
Ja wysłuchałem, mam teraz mental Rośka![]()
Czy polepszyło?Czyli pogorszyło się?![]()

Czyli pogorszyło się?![]()
nie odpowie, bo naćpany łazi po lesieCzy polepszyło?![]()
To przecież nie do mnie przygłupie.nie odpowie, bo naćpany łazi po lesie

przecież to nie o Tobie, przygłupieTo przecież nie do mnie przygłupie.![]()