Marta Linkiewicz zdemolowała Izabelę Badurek – byłą zawodniczkę UFC, FEN, ACB

O kurde.. a to mi chyba umknęło :wow: Mógłbyś w jednym-dwóch zdniach napisać co mówił o Mariuszu?
Na podstawie KO na Gracie Rogan stwierdził, że Pudzian jest bardzo groźny i ma potencjał. Bym musiał sobie przypomnieć kto był wtedy gościem.
Ogólnie Rogan jest ciekawą postacią: nie wiem czy to gra czy jest po prostu sobą, a to Fear Factor było taką patolą...

Na podstawie KO na Gracie Rogan stwierdził, że Pudzian jest bardzo groźny i ma potencjał. Bym musiał sobie przypomnieć kto był wtedy gościem.
Ogólnie Rogan jest ciekawą postacią: nie wiem czy to gra czy jest po prostu sobą, a to Fear Factor było taką patolą...
Pamiętam Fear Factor :smile: ale o tych testach o Mariuszu nie słyszałem .. uważam, że to ogólnie mądry gość ale to, że gra pod publikę UFC jest ewidentne! Dejna musi być zadowolony!

inba_4-gif.117391

Po co ty o mnie tutaj piszesz?
Chuj cie obchodzi dokąd chodzę a dokąd nie.

Zamknij pysk mały, śmierdzący menelu i przestań sobie mną wycierać swoją zapijaczoną mordę, upośledzony umysłowo przygłupie.

Nie jesteśmy kolegami i spierdalaj ode mnie, won srający i rzygający po siebie podludziu

:kis:

Juz nawet ludzie z tematu freak maja wiecej kultury :cryme:

Back