jedrek_barczyk
Jungle Fight Featherweight
A było coś o ćwiczeniach zwieraczy odbytu ? To ważne żeby gruzu nie gubićCzyli w skrócie budowa Pytona View attachment 160290
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A było coś o ćwiczeniach zwieraczy odbytu ? To ważne żeby gruzu nie gubićCzyli w skrócie budowa Pytona View attachment 160290
nikogo nie podpuszczam...
![]()
![]()
kto dorobi łeb Pytona?nikogo nie podpuszczam...
![]()
![]()

![]()
Jego prawnicy tak działają jak wtedy co siłą przejął hotel i przegrał sprawę?
Noo ja nie wiem jak on chce jeszcze z kimś walczyć z takim płaszczem mięśniowym. Kondycja na dziesięć sekund walki.Kurwa ale on jest wielki znów, tam elegancko wjechało :D
No nie…będzie na 2 min. Wróci do tzw chodzonego po ringu czy teraz klatceNoo ja nie wiem jak on chce jeszcze z kimś walczyć z takim płaszczem mięśniowym. Kondycja na dziesięć sekund walki.
W razie czego są dwa braty którzy nie odpuszczą nawet 50 groszyŚmiejcie się, ale nie wróżę mu długiego żywotu.. Przecież jego narządy wewnętrzne też zapewne są przerośnięte do granic możliwości..
KSW o tym wie i gra z wypłatą na "zwłokę" dosłownie
![]()
![]()
![]()
Jego prawnicy tak działają jak wtedy co siłą przejął hotel i przegrał sprawę?
Kolego forma mutant to będzie żył sto lat!! Niech cię dupa nie boli o to !!!! To jest sportowiec z krwi i kości !!!!Śmiejcie się, ale nie wróżę mu długiego żywotu.. Przecież jego narządy wewnętrzne też zapewne są przerośnięte do granic możliwości..
KSW o tym wie i gra z wypłatą na "zwłokę" dosłownie
![]()
![]()
Byczki sie same nie obrobią...i nie chodzi mi o takie na 4 kopytach.Po chuj on pracuje po 10 h jak ma tyle siana ?!?!