Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Można na tym zbudować taką sylwetkę jak Pudzian? Jak tak to kupuję
Kiedyś w zamierzchłych czasach jedna tzw. Grubawa żona bizmesmena kupowała urządzenie na baterie do trenowania mięśni brzucha tzw: ab-gym-nic…Wiadomka ze w reklamie było że US marines używają tego jak leżą i odpoczywają i 6-cio pak robi się sam. Ja będąc przypadkowym świadkiem powiedziałem że to jest cool i działa zajebisvie . Pokazałem jej mężowi swój 6-pak i oni kupili.

Kiedyś w zamierzchłych czasach jedna tzw. Grubawa żona bizmesmena kupowała urządzenie na baterie do trenowania mięśni brzucha tzw: ab-gym-nic…Wiadomka ze w reklamie było że US marines używają tego jak leżą i odpoczywają i 6-cio pak robi się sam. Ja będąc przypadkowym świadkiem powiedziałem że to jest cool i działa zajebisvie . Pokazałem jej mężowi swój 6-pak i oni kupili.
Można siẹ przepiẹknie zlać od samego patrzenia
ezgif-4bf6967566d19acd-gif.157587

A może tak wyglądało dzieciństwo Pudziana?

Ale Kaleki Kosku teraz reklamuje swój krem na spalanie tłuszczu.
To nie to… tamto działa na baterie i ma formę pasa . Nikt nic nie robi urządzenie wypuszcza impulsy elektryczne które drażnią mięśnie i powodują ich kurczenie …
Pas do brzucha, japońskie noże, opaska na kolano doktora Levina, maszyna do waty cukrowej od Klaudiusza i sprej od Gulczasa z BB dzięki któremu numerki z tablicy rejestracyjnej są niewidoczne na zdjęciach z fotoradaru - złota era telezakupów oczywiście z głosem Roch siemianowskiego:tellmemore:
Jeszcze dodać do tego złote porady z open finance, kupno złota oraz polisolakaty -złota era uczciwości początku XXI wieku, gdzie porządku strzegł gwiazdor Krzysztof Rutkowski :roberteyeblinking:

Nikola czeka na rewanż z Pudzianem.

Nikola czeka na rewanż z Pudzianem.
Ja pierdole ten facet dalej się podpiera tym "pojedynkiem" w 2021 roku na KSW 59?

panowie, dzisiaj w łódzkim słychać było straszne hałasy, niby pisali oficjalnie, że to te myśliwce z Łasku, ale akurat byłem na podwórku i wydawało mi się, że to bardziej z kierunku Białej Rawskiej...

Back