jedrek_barczyk
Oplot Challenge Middleweight
W końcu trening tego co ważne
To się przydaje w tzw pozycji : nogi na pagony.

Heterycy wiedzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Mario ćwiczy forme do jazdy na dwa baty #krejzi Rozjebał nogi jak żaba na lekcji jogi![]()
Warto być gibkim, różne sztuczki mogą się przydaćEwidentnie relacja Marconia z Gejzerem w środku to nie przypadek ...![]()
![]()
Mario ćwiczy forme do jazdy na dwa baty #krejzi View attachment 157472
To się nazywa AKTYW
Ile ten Pasha ma kilogramów? A czy on nie jest czasem ciepły ?
Dziwne bo do tej pory to on był zawsze aktywny, może mu się znudziło te gotowanie kamienia i teraz on chce być dominowany, wszystko na to wskazuje, Hall odmienił jego życie tak jak Pedzian DymkaPederator naprawdę musi ćwiczyć nadstawianie się młodym byczkom? Myślałem, że ma to już opanowane do perfekcji.
I do tego ta zalotno-prowokacyjna retro nutka: "Ju kent tacz dis!" Myślę, że zmarszczony purpurowy pyton miał na myśli dosłowne znaczenie.
Niezwykle AKTYWNIE zachęca do tego, by ustawiała się kolejka chętnych, by go dociążać. W sumie to nie dziwne. Gejzer w tym wieku, z wyglądem 75 latka, musi się pewnie naprawdę postarać, by chciał go ktoś peklować
Ja tam nigdy nie wierzyłem w tę jego AKTYWNOŚĆ. Zbyt często, przy każdej możliwej okazji, to powtarzał i powtarza. Pachnie to wręcz desperacją.Dziwne bo do tej pory to on był zawsze aktywny, może mu się znudziło te gotowanie kamienia i teraz on chce być dominowany, wszystko na to wskazuje, Hall odmienił jego życie tak jak Pedzian Dymka
Ja tam nigdy nie wierzyłem w tę jego AKTYWNOŚĆ. Zbyt często, przy każdej możliwej okazji, to powtarzał i powtarza. Pachnie to wręcz desperacją.
Być może dlatego, że jego kręgach, tak jak i więzienno-mafjnych, pedalstwo jest w jakimś stopniu akceptowalne, gdy ktoś jest stroną penetrującą. Aż przypomina się wątek z Vito z Sopranos – oparty notabene na prawdziwej historii mafioza gejzera.
Chłopcy z New Jersey najbardziej oburzyli się nawet nie tym, że Vito był gejzerem, ale że to on obrabiał parówę ochroniarzowi, a nie jemu obrabiano.
Wracając do Pederatora, to podejrzewam, że u niego po całej tej tablicy mendelejewa bycie AKTYWNYM jest od dawna fizycznie niemożliwe.
Wzwód to on ogląda, jak zbliża się do niego postawny fagas gotowy do akcji, bo u siebie to pewnie nie uświadczył od ćwierćwiecza.
Po takiej ilości koksu jak mi pędzian wziął to na bank na sztuczne gumowe jądra bo jego zanikły a bez koksu to mu nie stajeJa tam nigdy nie wierzyłem w tę jego AKTYWNOŚĆ. Zbyt często, przy każdej możliwej okazji, to powtarzał i powtarza. Pachnie to wręcz desperacją.
Być może dlatego, że jego kręgach, tak jak i więzienno-mafjnych, pedalstwo jest w jakimś stopniu akceptowalne, gdy ktoś jest stroną penetrującą. Aż przypomina się wątek z Vito z Sopranos – oparty notabene na prawdziwej historii mafioza gejzera.
Chłopcy z New Jersey najbardziej oburzyli się nawet nie tym, że Vito był gejzerem, ale że to on obrabiał parówę ochroniarzowi, a nie jemu obrabiano.
Wracając do Pederatora, to podejrzewam, że u niego po całej tej tablicy mendelejewa bycie AKTYWNYM jest od dawna fizycznie niemożliwe.
Wzwód to on ogląda, jak zbliża się do niego postawny fagas gotowy do akcji, bo u siebie to pewnie nie uświadczył od ćwierćwiecza.
Źle na to wszystko patrzysz. Weź tabletke,Ja tam nigdy nie wierzyłem w tę jego AKTYWNOŚĆ. Zbyt często, przy każdej możliwej okazji, to powtarzał i powtarza. Pachnie to wręcz desperacją.
Myślę , że na kawę może przybyć ale pod warunkiem PIERWSZE :
Chłop dla chłopa będzie klamoty w filiżance czarnej maczał.Myślę , że na kawę może przybyć ale pod warunkiem PIERWSZE : View attachment 157568PO DRUGIE : swoją kawe przywiezie , bo kawa kosztuje , PO TRZECIE : to Pyton stawia warunki na swoim terenie i on ma prawo do ruchania z partyzanta #krejzi View attachment 157569
A nie pomyślałeś, że do kawki potrzeba śmietanki?
Przepiękna sprawaA nie pomyślałeś, że do kawki potrzeba śmietanki? View attachment 157581View attachment 157583