Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj wpadli chłopaki jak śliwka w kompot. ZView attachment 157399
Odpowiedź co ciekawe nie była słowna, pamiętajcie kto ZAWSZE aktywny
Straszyli straszyli, ale nie wystraszyli. Później wpadli w pułapkę a tam były już tylko czyny.View attachment 157399
Odpowiedź co ciekawe nie była słowna, pamiętajcie kto ZAWSZE aktywny
Kurde to 72 letni rolnik z mazowieckiego po porannym biegu za kuramiView attachment 156292
No tak...
Dobrze, że nie "kurwami"Kurde to 72 letni rolnik z mazowieckiego po porannym biegu za kurami
Kury w slangu męskich domin ze wsi: mężczyźni +95 kg i min 180 cmDobrze, że nie "kurwami"
Dobrze, że nie "kurwami"
Swego czasu brał kilku młodych chłopów. Płacił im 27 zł za godzinę dociążaniaPo pierwsze to określenie żeńskiej sexworkerki czyli już u Mariusza odpada, po drugie Mariusz za sex nie płaci, łowi byczków do kazamatów w których wykorzystuje ich gratis, a gratis to uczciwa cena.
Płacił im 27 zł za godzinę dociążania
Ja myślę że on płaci 14,5 PLN tak jak kiedyś za godzinęDodatkowo chyba musiała być godzina zbierania czereśnie w sądzie.
Dodatkowo chyba musiała być godzina zbierania czereśnie w sądzie.
Mariusz zawsze zgodnie z prawemW sadzie to Pedzian tłumaczy się tylko z wyrywania armatury ze ścian w hotelach.
Od 100kg w górẹ, chude szczury zarabiają mniej, ale czasem dostaną mleko, ciasto itd jak konduktor jedzie w delegacjẹJa myślę że on płaci 14,5 PLN tak jak kiedyś za godzinę
Ciu ciu!Od 100kg w górẹ, chude szczury zarabiają mniej, ale czasem dostaną mleko, ciasto itd jak konduktor jedzie w delegacjẹView attachment 157415
Ciu ciu!
Ten pociąg zmierza w kierunku pożądania View attachment 157421
Któż to wie, tam wszyscy z dupą zaciśnięta chodzą. Co dzieje się na sadzie zostaje na sadzieCiekawe czy pederator obcina czereśnie także swoim byczkom a potem zbiera do kubełka jak na drugim plakacie
View attachment 157437
To są gry czy horror it? Love it