Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Ustawka , za mała dupa co najwyżej opierdoli kukurydzę , Mariusz będzie zadowolony a i tak go skroi za promocję , zaraz młody ogarnie insta konto , reklamę odżywek itp . Zaznaczy pedała i hejaaa
1000003483.jpg

Raczej nigdy , jak by prawda wyszła na jaw , to sponsorzy odrazu by się wycofali , nie będą pedalstwa sponsorować, ja obstawiam że Mariusz ukrywa swojego kochanka , może nim być któryś z kierowców lub " sprzątać , sprzątaczka " chociaż obstawiam że Mario jedzie na kilka batów z typami typu zakościelny itp. Krypto pedały , co jakiś czas cicha impreza itp. może księża , chuj wie

Na spokojnie powolutku małymi kroczkami, lepiej najeść się małą łyżeczką niż zadławić dużą... Będą się pojawiać różne przesłanki, groźby gwałtu i podobne wpisy pedziana ale póki ktoś porządnie nie zapłaci to szybko się nie wydarzy
Ale brat pedała już zagroził pewnym ochroniarzom , żehy ich zgwałcił , wiesz brat za bratem ...
1000002933.gif

Ja pierdole !! Wystarczy wejść na profila 6Paca żeby zrozumieć jak wielu debili jest w Polsce !! Pewnie z 98 procent !!! Wystarczy poczytać komentarze !!! A co więcej !! Większość z nich ma żony !! Ja pierdole !! Współczuje !!!

Back