Olo
PRIDE FC Middleweight
Wyniesie sobie Wojka. Nowy dildos zawsze się przyda View attachment 150289
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyniesie sobie Wojka. Nowy dildos zawsze się przyda View attachment 150289
Przyznawać siẹ, kogo dorwał Mario za zboczone gifyewidentnie po zawodach było zaproszenie na morderczy trening w kazamatach

Celowo poza kamerami żeby nie musieć płacić podatku od tego piątakaKamera tego nie uchwyciła, ale za zbicie graby na poczatku materiału, Marian zainkasował piątaka.![]()
View attachment 150353
W Białej Rawskiej mieszka bogaty siłacz Mariusz „Betonowy dociążator”. Miał tyle mięśni, że lustro w łazience codziennie mówiło: „Nie patrzę, bo się kompleksów nabawię”.
Pewnego dnia Mario podszedł do starszej pani sprzedającej czereśnie przy wiejskim przystanku i powiedział:
– Daj mi te czereśnie za darmo. Wiesz, z kim masz do czynienia? Jestem najsilniejszy w mieście!
Babcia poprawiła okulary:
– Najsilniejszy? To świetnie. To podnieś tę skrzynkę czereśni.
Mariusz złapał skrzynkę, napiął mięśnie, zrobił minę jak do zawodów… i po chwili krzyknął:
– To jakaś sztuczka! Ona waży chyba tonę!
Babcia uśmiechnęła się:
– Nie, synku. W środku są tylko czereśnie. Ty po prostu pierwszy raz w życiu podnosisz coś, czego nie ukradłeś.
Ludzie zaczęli się śmiać tak mocno, że nawet jego pies, owczarek niemiecki obok usiadł i zakrył pysk łapą.
Mariusz zrobił się czerwony jak czereśnia, zapłacił za cały stragan i powiedział:
– Nigdy więcej nie będę cwaniakował. Ja już nic nie muszę, ja się tym bawię.
A babcia dodała:
– I dobrze. Bo przy twoim ego to by trzeba było sprzedawać czereśnie na przyczepie.
Od tego dnia Mariusz był znany nie jako siłacz… tylko jako gość, którego pokonała starsza pani i kilogram czereśni.
potem wrzucił w koszty, żeby podatku nie zapłacićKamera tego nie uchwyciła, ale za zbicie graby na poczatku materiału, Marian zainkasował piątaka.![]()
Jak startował w strongmanach gdy byłem dzieciakiem wiedziałem tyle ile wiem o Małyszu xdMariusza da się lubić? Ten głos, ta maniera bycia sobą, narcyzm, januszerka, sprzedaz drogich skór itd.....
Krejzi![]()
Pyton znów zaczepia, a umowy nie chce podpisać.
Łaaaaaach. Cudowna sprawa. Młody Natanek - źrebaczek naładowany testosteronem zaprasza starego dziada do sauny na Krakowskim przedmieściu. Będzie wspólna kąpiel, nurkowanie i wszystko czego będziesz tylko chciał
To już z samego patrzenia można się zlaćNiech zawalczą w basenie, jak z Jarkiem Dymkiem.
Wtedy nikt nie znał tajemnic z piwnicy u MariuszaJak startował w strongmanach gdy byłem dzieciakiem wiedziałem tyle ile wiem o Małyszu xd
oglądało się jak wygrywa i kibicowało bo ma naszą flagę
jak ktoś kojarzy tylko z telewizji, ze był mocnym strongmenem to uważa że o dobry sportowiec i tyle
Fiu fiu fiu, odważny kawaler.View attachment 150512@Papieżak coś ty odjebał View attachment 150513
Wejdzie na basen w ciasnych majteczkach to byczki się zlecą z innego województwa by popatrzećFiu fiu fiu, odważny kawaler.View attachment 150514
Wejdzie na basen w ciasnych majteczkach to byczki się zlecą z innego województwa by popatrzeć View attachment 150515
Hipnoza Mariusza, zamykasz oczy i wszędzie on tylko trzeba dupę sprawdzać
I plecami do ściany chodzićHipnoza Mariusza, zamykasz oczy i wszędzie on tylko trzeba dupę sprawdzać View attachment 150534

I plecami do ściany chodzić![]()
Hipnoza Mariusza, zamykasz oczy i wszędzie on tylko trzeba dupę sprawdzać View attachment 150534

Abrakadabra to pedała jest magia