Olo
PRIDE FC Middleweight
Kurwa Wiedźmin. Nosi dwa kutasy, jeden Dymka, drugi na chłopaków z kazamatów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa Wiedźmin. Nosi dwa kutasy, jeden Dymka, drugi na chłopaków z kazamatów.
View attachment 147937Ciekawe ile Mario chciał za zdjęcie

Więksi panowie pewnie mają inne sposoby płatnościJak to ile? Tyle co zwykle "co łaska" (nie mniej niż dycha)
można się było zlać od samego patrzenia
Taaa to jest leb jak chuj centuś straszny nawet dziecko w ostatnim stadium raka dla którego byl wzorem najpierw obiecał kumplowi ze nie ma problemu a pozniej zadzwoniła menadżerka i powiedziała ze przyjazd moze byc (wymieniła daty 2-3 i powiedziała 24 tys netto) jebany burakJak to ile? Tyle co zwykle "co łaska" (nie mniej niż dycha)
Słyszałem coś o takiej historii tylko pytanie ile w tym prawdy.Taaa to jest leb jak chuj centuś straszny nawet dziecko w ostatnim stadium raka dla którego byl wzorem najpierw obiecał kumplowi ze nie ma problemu a pozniej zadzwoniła menadżerka i powiedziała ze przyjazd moze byc (wymieniła daty 2-3 i powiedziała 24 tys netto) jebany burak
Ile by nie było, to idealnie pasuje do Purpurowego Liczygrosza.Słyszałem coś o takiej historii tylko pytanie ile w tym prawdy.

100% kolega którego znacie nie każdy go lubi ale pomaga duzoio ;) więcej nie powiemSłyszałem coś o takiej historii tylko pytanie ile w tym prawdy.
Dobry jest co, jakim trza byc ze dzieciak leży w szpitalu ma kurwa miesiąc zycia w domu plakaty na ścianie itd a tu taki knyf szkoda ciupać i wypisywać z szacunku do literek.Ile by nie było, to idealnie pasuje do Purpurowego Liczygrosza.![]()
Dwa ???? Chyba tego wieczoru chociaż i tak bym nie był pewien.można się było zlać od samego patrzenia View attachment 147948

Prawie miesiąc nie śledziłem tematu, ale czerwiec się zbliża, będzie parada równości, może zrobi coming out![]()

A jak się pojawi z dupą u boku to też będzie coming out ? W sensie że z dziewczynąPrawie miesiąc nie śledziłem tematu, ale czerwiec się zbliża, będzie parada równości, może zrobi coming out![]()
A jak się pojawi z dupą u boku to też będzie coming out ? W sensie że z dziewczyną
Ło ho ho, fiu fiu.
AKTYWNA!Ło ho ho, fiu fiu.
Ostra, pedalska ofensywa View attachment 148204
Jakie dynamiczne wejście!
Pewnie pod torbę też tak wbija![]()
Nie ma, że boli !!! Ojj ktoś tu marzy o wylizaniu rowa z rodzynami
Bizonki są raczej zubrowinki (bardziej narodowe od żubra)Ojj ktoś tu marzy o wylizaniu rowa z rodzynami View attachment 148231 PRZEPIĘKNA SPRAWA
Dość , że pedał to i ANALfabeta i " niejednego w kozi róg zagoni "

Im starszy, tym bardziej pedalski.