Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Pierwszy Prezydent w Rawskich Kazamatach!

POV: PREZYDENT RP

1000002415-gif.143982
ezgif-177e72ab9a8b064c.gif

A co on ma innego do roboty, zresztą im starszy tym siła wieksza niż u młodzika który nie nakurwia codziennie siłowni.
Nawruski mógłby szlifować języki i zacząć chodzić do psychoterapeuty :lol:
Bardziej by to się przydało , chyba że bedzie się boksować na spotkaniach miedzynarodowych , a to rozumiem .., tam w Afryce chyba też tak jest

Kluczowe tajne słowo ,,PĘKŁO''. A powaznie mowiac, jakos srednio mi sie wierzy, ze Batyr walnął 150kg, skoro kiedys Błachowicz u tego cieżarowca Wagona zarzucil 130kg chyba. Dodam, ze Janek byl wtedy o wiele mlodszy niz Batyra teraz i do tego czynny zawodnik . No chyba , ze Nawrusky ostro zapierd. wyciskanie na ławie po nocach.
Dokładnie. Nie poszło 150. Prędzej uwierzę że Pedzian jest hetero :lol:
Żeby cisnąć 150 trzeba regularnie trenować . Chyba że obowiązki rezydenta ma w dupie i buja się po siłowniach
Tę sprawe trzeba koniecznie wyjasnic, czy wziął 150. Mysle, ze takie sledztwo powinien poprowadzic onet. W końcu chodzi o bardzo ISTOTNĄ kwestie!
Napiszcie maila do nich w tej sprawie, wezma sie za to!!!

Tę sprawe trzeba koniecznie wyjasnic, czy wziął 150. Mysle, ze takie sledztwo powinien poprowadzic onet. W końcu chodzi o bardzo ISTOTNĄ kwestie!
Nie wierzę w Onet tylko TV respublika
Wziął 150 w potrójnej koszulce. Ona daje chyba -+ 20kg

Kluczowe tajne słowo ,,PĘKŁO''. A powaznie mowiac, jakos srednio mi sie wierzy, ze Batyr walnął 150kg, skoro kiedys Błachowicz u tego cieżarowca Wagona zarzucil 130kg chyba. Dodam, ze Janek byl wtedy o wiele mlodszy niz Batyra teraz i do tego czynny zawodnik . No chyba , ze Nawrusky ostro zapierd. wyciskanie na ławie po nocach.
dlaczego piszesz Nawruski? tak ci łeb wyprało?

Dokładnie. Nie poszło 150. Prędzej uwierzę że Pedzian jest hetero :lol:
Żeby cisnąć 150 trzeba regularnie trenować . Chyba że obowiązki rezydenta ma w dupie i buja się po siłowniach

Nie no bez przesady. Jego fanem nie jestem, ale Bycie politykiem w Polsce to nie jest pracą od ósmej do ósmej.
BTW te energetyczne dziki zaprosiły go na ławę.

Odsłuchałem: jestem tak długo na forum, że pamiętam czasy jak Venom kpił z argumentów, że ciosów się nie klepie skoro klepali je tacy zawodnicy jak Overreem, GSP chyba też. Nawet banem groził za teksty, xe to świadczy o braku ambicji sportowej.
Trochę chłop nie wierzy we własne pociski.

Nie no bez przesady. Jego fanem nie jestem, ale Bycie politykiem w Polsce to nie jest pracą od ósmej do ósmej.
BTW te energetyczne dziki zaprosiły go na ławę.
Odsłuchałem: jestem tak długo na forum, że pamiętam czasy jak Venom kpił z argumentów, że ciosów się nie klepie skoro klepali je tacy zawodnicy jak Overreem, GSP chyba też. Nawet banem groził za teksty, xe to świadczy o braku ambicji sportowej.
Trochę chłop nie wierzy we własne pociski.
Polityk taki jak Mejza czy jakiś inny złodziej nic nie robi. Prezydent nie jest panem swojego czasu i ma całkiem duże grono ludzi którzy mu wyznaczają plan dnia tygodnia miesiąca ..

Być dociążanym przez 150 kg pudzilli...:pudziaonicbyniedao: Śledztwo się należy

Już lata temu Mariusz Pudzianowski, goszcząc u Kuby Wojewódzkiego, potwierdził, że ze względu na ryzyko związane z walkami w formule MMA, spisał testament. "Rywal też trenuje i jest wielkim chłopem. Mam lęk i się tego nie wstydzę. Zawsze zastanawiam się, czy wyjdę z klatki" - tłumaczył.
Dodatkowo wyznał, że w domu trzyma kartkę z kodami do sejfów. Rodzinie pozostawił też dyspozycje do wdrożenia w przypadku, gdyby spotkało go nieszczęście.
Krystian jeszcze nie wie, że te sejfy to będą puste...

Back