Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Pierwszy Prezydent w Rawskich Kazamatach!

POV: PREZYDENT RP

1000002415-gif.143982

Kluczowe tajne słowo ,,PĘKŁO''. A powaznie mowiac, jakos srednio mi sie wierzy, ze Batyr walnął 150kg, skoro kiedys Błachowicz u tego cieżarowca Wagona zarzucil 130kg chyba. Dodam, ze Janek byl wtedy o wiele mlodszy niz Batyra teraz i do tego czynny zawodnik . No chyba , ze Nawrusky ostro zapierd. wyciskanie na ławie po nocach.

Kluczowe tajne słowo ,,PĘKŁO''. A powaznie mowiac, jakos srednio mi sie wierzy, ze Batyr walnął 150kg, skoro kiedys Błachowicz u tego cieżarowca Wagona zarzucil 130kg chyba. Dodam, ze Janek byl wtedy o wiele mlodszy niz Batyra teraz i do tego czynny zawodnik . No chyba , ze Nawrusky ostro zapierd. wyciskanie na ławie po nocach.
A co on ma innego do roboty, zresztą im starszy tym siła wieksza niż u młodzika który nie nakurwia codziennie siłowni.

Czemu te cwele jutubowe mówią z takim pojebanym akcentem i intonacją

Aby brzmieć poważniej, ale do tego trzeba mieć dykcję, głos ćwiczony latami.
Ale fakt faktem wolę już te głosy AI od YouTuberów... BTW te niektóre strony od AIowych głosów są przerażająco dobre. Przez telefon pewnie parexludzi dałoby się wkręcić.

Niezła praca kamery dzięki której można mieć wrażenie, że Pudzian wcale nie jest taki duży w porównaniu do Nawrockiego.

Dokładnie. Nie poszło 150. Prędzej uwierzę że Pedzian jest hetero :lol:
Żeby cisnąć 150 trzeba regularnie trenować . Chyba że obowiązki rezydenta ma w dupie i buja się po siłowniach

Back