Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

(Dodam że to nie ma znaczenia bo zawsze się ma xuja w dupie.., kwestia drugorzędna jest czyj on jest )
Nie jestem w tym środowisku, ale
...
To chyba nie jest kwestia drugorzędna
1000004775.png

Az dziwne, że sam nie odpalił swojej. Z sali weselnej którą prowadzi zawsze coś zostanie a jego kierowcy na tirach zawsze mogą nadgonić na trasie i szamę dowieźć. Dorzuci się czereśni z sadu i cyk, czysty zysk.
Na ogólnie pojętym gastro łatwo się wyłożyć.
Kiedyś były te energetyki ,,Dominator", ale coś nie pykło.

Sym
Na ogólnie pojętym gastro łatwo się wyłożyć.
Kiedyś były te energetyki ,,Dominator", ale coś nie pykło.
a syn tego co reklamował proszek do prania jakoś daje radę i kręci kebaby na ostro, ale prawda fchuj ludzi popłynęło na różnych biznesach kababowo restauracyjnych . Przyjdzie taki ciul jak ksiądzulo i „autorytatywnie” stwierdzi że tego nie da się jeść .. i zrobi komuś koło dupy dla zasięgów . Powinni mu kebaba zapakować tam gdzie światło nie dochodzi

Last edited:
Sym

a syn tego co reklamował proszek do prania jakoś daje radę i kręci kebaby na ostro, ale prawda fchuj ludzi popłynęło na różnych biznesach kababowo restauracyjnych . Przyjdzie taki ciul jak ksiądzulo i „autorytatywnie” stwierdzi że tego nie da się jeść .. i zrobi komuś koło dupy dla zasięgów . Powinni mu kebaba zapakować tam gdzie światło nie dochodzi
Większość gastro upada w przeciągu pierwszych 5 lat przed erą Książula i będzie po. Też sporo gwiazd zarówno z YouTube jak i tych innych celebrytów spróbowało tam zainwestować i nie skończyło się to dobrze.
Ludzie myślą: o takie ceny to pewnie parę lat i o kilkaset procent pomnożę co zainwestowałem (a w gorszym przypadku spłace długi). Co w tym może być trudnego?
Później jest wywalenie się w obliczeniach, bo np. ,,kuźwa mięso na kebaba paruje", apki z dowozem jedzenia dla klientów też swoje biorą itp.
Koszty stałe też są duże. Te odcinki Kuxhennych rewolucji: tak naprawdę często wygląda polskie gastro.
Gastro i nieruchomości to są takie dwie najwieksze branże, gdzie ludzie nieźle wyglądają się na myśleniu,,co może być w tym trudnego?".

A Księżulo: obejrzałem parę odcinków. Podziwiam, zrobić tyle milionów wyświetleń na jedzeniu kebabów, zabawne jak recenzował Gessler, a że ludzie myślą, że jak komuś nie smakuje to nim nie będzie smakowało to...

Back