Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mario ma jakiś fetysz bo bardzo lubi pozować w tych swoich majteczkachco za czereśniak, do sauny wchodzi się bez bielizny to raz, a dwa, że całe ciało powinno być na ręczniku, absolutnie obrzydliwe
Mario ma jakiś fetysz bo bardzo lubi pozować w tych swoich majteczkach
W majteczkach CzyżewskiejMario ma jakiś fetysz bo bardzo lubi pozować w tych swoich majteczkach
Mariusz nie ma litości ,coś obrzydliwegoView attachment 140269Wydaje sie Tobie

Przede wszystkim pokaż mi drugiego gościa, który ma tyle fotek w samych gaciach.Mariusz nie ma litości ,coś obrzydliwego
On ma chyba jedne i te same majtaski na wszystkich zdjęciach
Przede wszystkim pokaż mi drugiego gościa, który ma tyle fotek w samych gaciach.
Wiemy o tym parówko.jestem gejem, a oni lubią takie sesje.

OświeconyWiemy o tym parówko.
Od początku wiedzieliśmy![]()

?Oświecony![]()

Żelazny kurwa wszechwiedzący pisze nam ze Pudzian to pedał
On tam popełnił "Freudowskie przejęzyczenie"Żelazny kurwa wszechwiedzący pisze nam ze Pudzian to pedał
Kiedy my to wiemy od kilku lat.
Opóźniony imbecyl.

Dopiero teraz przyjrzałem się jaki był cytatOn tam popełnił "Freudowskie przejęzyczenie"
Chciał zaczepić purpuratora, a sam się wysprzęglił z pedalstwa.
Dopiero później edytował wpis![]()

To teraz dawaj wersję z Białej Rawskiej

To teraz dawaj wersję z Białej Rawskiej![]()
Za mało Dymkowy
Novotny chce rewanżu.
Mam wrażenie, że Mario zatrudnił ChatGPT na pełen etat. Poza ostatnim akapitem, brzmi to strasznie sztucznie. Z resztą, ten post zawiera zbyt dobrą interpunkcję jak na Mariusza.

I myk, w kartony i do biedronki. Mniam.

Może po prostu pisał na trzeźwoMam wrażenie, że Mario zatrudnił ChatGPT na pełen etat. Poza ostatnim akapitem, brzmi to strasznie sztucznie. Z resztą, ten post zawiera zbyt dobrą interpunkcję jak na Mariusza.![]()