ArturZMojesza
Oplot Challenge Lightweight
Łaaaach. Była taka łaźnia...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ogrodnik i tak musiał dać rabatDom jak dom, ale wszystko wokół, ten ogród to ma ładnie odjebany.
Porządną firmę musiał wziąć, tutaj skąpione nie było![]()
Ogrodnik i tak musiał dać rabat

Dostał miesięczny karnet do KazamatówOgrodnik i tak musiał dać rabat
NORMALNY
Nie ma innych bo po co kupować jak są za darmo ...Czy ten chłop ma jakieś inne ubrania niż z logiem sponsora i inne kalendarze niż ze samym sobą?
I te zamazane marki piw na puszkach. O Jezus.
Pieniążki nie śmierdzą a Mariuszek je lubi. Mnie najbardziej rozpierdalają jego reklamy bafra kebab gdzie ani razu nawet gryza tego gówna nie wziął.Czy ten chłop ma jakieś inne ubrania niż z logiem sponsora i inne kalendarze niż ze samym sobą?
I te zamazane marki piw na puszkach. O Jezus.
Chwila! Chcesz powiedzieć że widziałeś na żywo ogród pudzilli? Kiedy? Jak? Opowiadaj!Dom jak dom, ale wszystko wokół, ten ogród to ma ładnie odjebany.
Porządną firmę musiał wziąć, tutaj skąpione nie było![]()

Dlaczego "na żywo"? Na filmikach przecież widać i na zdjęciach z Pudzianem w majtkachChwila! Chcesz powiedzieć że widziałeś na żywo ogród pudzilli? Kiedy? Jak? Opowiadaj!
![]()

Pakietu z ‚degustacja’ nie wykupili…Pieniążki nie śmierdzą a Mariuszek je lubi. Mnie najbardziej rozpierdalają jego reklamy bafra kebab gdzie ani razu nawet gryza tego gówna nie wziął.
Ajjj myślałem że na żywca byłeś i widziałeś, czyli do ogrodu nie zaprosił? To okrutnikDlaczego "na żywo"? Na filmikach przecież widać i na zdjęciach z Pudzianem w majtkach![]()

Zabawne! Dobrze to pociągnąłeśAjjj myślałem że na żywca byłeś i widziałeś, czyli do ogrodu nie zaprosił? To okrutnik![]()

Jeśli chcesz znaleźć byczka, który pisał w tym wątku i był u Pudziana, szukaj w wątku o depresji lub poradach psychologicznych.Ajjj myślałem że na żywca byłeś i widziałeś, czyli do ogrodu nie zaprosił? To okrutnik![]()

Po serwisie zawieszenia ? Ale co był u ginekologa ? Czeka go zszywanie odbytu czy grota Boga popuszcza ?

A ja myśle , że byczki " dali mu rade " prrrr...Myślę, że młode byczki musiały AKTYWNIE naprawić zerwany gwint. View attachment 137896
Wiooo, wiśta!!!!A ja myśle , że byczki " dali mu rade " prrrr...

Ktoś tu będzie gubił gruzy
oj dawno było mtv cribs, wcale szału nie miał
Ale od razu przypomniał mi się odcinek z tym trzecim z ,,Ich Troje": jakby ktoś się bawił w SIMSach
A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brałAh, nostalgia za MTV się odpaliła.
Dawaj namiar bo coś mnie minęłoJeśli chcesz znaleźć byczka, który pisał w tym wątku i był u Pudziana, szukaj w wątku o depresji lub poradach psychologicznych.
Tutaj jeszcze żaden nie wrócił.

Napewno nie miał tylu Ferrari na własność i też był za coś wyśmiewany. Chociaż fakt faktem willa była jego, kupiona od Tysona, ale po czasie też musiał ją sprzedać.Ty ale to nie fifti te auta wynajął
On chyba jest tylko twarzą Bafry.co to za moda że każdy "celebryta" ma własnego kebsa? xD