Marian45
KSW Heavyweight
- "Mariusz a Ty jak trenujesz?"
- "Przyeżdzajo młodzi chłopcy i dociążajo mnie"
- "Mariusz, lubisz tak się mocować i siłować z tymi młodymi byczkami?"
- "Lubię? Ja to
"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
- "Mariusz a Ty jak trenujesz?"
- "Przyeżdzajo młodzi chłopcy i dociążajo mnie"
CUUUUDOOOOWNIEEE byłoView attachment 137560
Ten co był w środku miał....
Tak myślałem że ktoś kupił kalendarze Mario na darmo by tego nie drukowałJa mam 3, jeden w łazience, kuchni no i w sypialniView attachment 137551

Pojedźmy do Białej Rawskiej i dociążajmy go kiedy tylko bedzie chciał....łaaaachView attachment 137593Widze , że Mariusz lubi usuwać komentarze lub ktoś , pod tym zdjęciem pierwszym komentarzem był ' minusowa temperatura ale chłop CIEPŁY "![]()
![]()
Noooo przyjacielu nie wiem co Ty preferujesz , ale ja na " trzepanie czereśni " się nie piszePojedźmy do Białej Rawskiej i dociążajmy go kiedy tylko bedzie chciał....łaaaach
To można się zlać od czytania takich cudownych komentarzy na FB
A na obijanie gruszek?Noooo przyjacielu nie wiem co Ty preferujesz , ale ja na " trzepanie czereśni " się nie pisze View attachment 137633
Nadal wiszą te komentarze.View attachment 137593Widze , że Mariusz lubi usuwać komentarze lub ktoś , pod tym zdjęciem pierwszym komentarzem był ' minusowa temperatura ale chłop CIEPŁY "![]()
![]()

"Cyce pokazywać dla....". Podlasie - Kazamaty wieczna sztama same braty.
ZgadnijJak myślicie czy powiedzenie "brat brata chujem w dupę harata" jest adekwatne co do Pudzian Brothers?
Trochę roboty musi mieć ten ogrodnik.Dom jak dom, ale wszystko wokół, ten ogród to ma ładnie odjebany.
Porządną firmę musiał wziąć, tutaj skąpione nie było![]()
Nie musiał , bo Penetrator nic nie musi , co najwyżej możeTrochę roboty musi mieć ten ogrodnik.
Wnętrze domu też ma ciekawe jak pokazywał w MTV cribs. OMG to w ogóle był zajebisty program jak gwiazdy pokazywały ,,swoje" domy, a tak naprawdę wynajmowali to na tydzień i tyle, plus samochody z wypożyczalni, a Pudzian nie musiał.
A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brałNie musiał , bo Penetrator nic nie musi , co najwyżej może View attachment 137663
Ah, nostalgia za MTV się odpaliła.Ty też sugerujesz, że on naprawdę jest AKTYWNY?Nie musiał , bo Penetrator nic nie musi , co najwyżej może
Wyszedł się ogrzać na zewnątrz bo w domu kaloryfery zakręconeView attachment 137593Widze , że Mariusz lubi usuwać komentarze lub ktoś , pod tym zdjęciem pierwszym komentarzem był ' minusowa temperatura ale chłop CIEPŁY "![]()
![]()
oj dawno było mtv cribs, wcale szału nie miał
Ale od razu przypomniał mi się odcinek z tym trzecim z ,,Ich Troje": jakby ktoś się bawił w SIMSach
A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brałAh, nostalgia za MTV się odpaliła.
Kurwa, to byli czasy.Ja to z tamtych czasów to Date My Mom pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

oj dawno było mtv cribs, wcale szału nie miał
Ale od razu przypomniał mi się odcinek z tym trzecim z ,,Ich Troje": jakby ktoś się bawił w SIMSach
A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brałAh, nostalgia za MTV się odpaliła.
Kiedyś ludzie mniej o tym myśleli. Plus wykańczali dom dłuuuugo po jego zakupie/wybudowaniu, więc czasami wnętrza dziwnie wyglądały.mistrz architekt wnętrz... wchodzisz do chaty i wpierdalasz się od razu na lodówkę i kuchnie, po lewej pokój przechodni z kanapą i pucharami XD Niesamowite, faktycznie jakby w Simsach opierdolił wszystko jak mu tam się losowały meble.

no to akurat wszystko się zgadzaKurwa, przecież ta chata i ogródek Pedzian to wyglada jak mokry sen wąsatego Janusza-biznesmena z lat 90-tych.
Oj już były w tym temacie screeny z jego pomysłów. No chwalić się tym publicznie: odważnie.tak w ogóle to ciekawe jak tam warunki pracy u pudziana przecież branża tirowa to januszerka jak skurwysyn sama w sobie a dodać jeszcze do tego jego charakterek...
Od około 4:20 - umowy dżentelmeńskie, słowo święte, wszystko na gębę nawet u mnie w firmie:tak w ogóle to ciekawe jak tam warunki pracy u pudziana przecież branża tirowa to januszerka jak skurwysyn sama w sobie a dodać jeszcze do tego jego charakterek...