Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

View attachment 137560
Ten co był w środku miał....
CUUUUDOOOOWNIEEE było
1000000659.png

Dom jak dom, ale wszystko wokół, ten ogród to ma ładnie odjebany.
Porządną firmę musiał wziąć, tutaj skąpione nie było :frankapprove:
Trochę roboty musi mieć ten ogrodnik.
Wnętrze domu też ma ciekawe jak pokazywał w MTV cribs. OMG to w ogóle był zajebisty program jak gwiazdy pokazywały ,,swoje" domy, a tak naprawdę wynajmowali to na tydzień i tyle, plus samochody z wypożyczalni, a Pudzian nie musiał.

oj dawno było mtv cribs, wcale szału nie miał

Ale od razu przypomniał mi się odcinek z tym trzecim z ,,Ich Troje": jakby ktoś się bawił w SIMSach

Nie musiał , bo Penetrator nic nie musi , co najwyżej może View attachment 137663
A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brał :waldeklaugh: Ah, nostalgia za MTV się odpaliła.

• Like
Reactions: jut

Ale od razu przypomniał mi się odcinek z tym trzecim z ,,Ich Troje": jakby ktoś się bawił w SIMSach

A Robbie Williams wynajął wtedy zamek, a 50 cent z tymi samochodami z wypożyczalni, gdzie było widać z której wypożyczalni brał :waldeklaugh: Ah, nostalgia za MTV się odpaliła.

Ja to z tamtych czasów to Date My Mom pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mańkowi chyba weszła na ambicje ostatnia porażka siłowa z Eddim :D Wygląda już na około 140kg :D

Attachments

• 614741302_122206857566328899_3977608353737195654_n.jpg
    614741302_122206857566328899_3977608353737195654_n.jpg
    85.8 KB · Views: 42
Ja to z tamtych czasów to Date My Mom pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurwa, to byli czasy.

Na MTV leciała muzyka i mieszała się z tymi Cribsami czy Pimp my ride, a wieczorem pierdolnięcie metalem i rockiem z Jackassami, Dudesons czy Dirty Sanchez i innymi pojebanymi rzeczami.
Potem kurwa nagle jakieś randki z matkami, wybieranie chłopa po tym czy ma nasrane w pokoju czy kurze starł i jakieś kurwa ekipy z piździchowa starego.

:childcry:

mistrz architekt wnętrz... wchodzisz do chaty i wpierdalasz się od razu na lodówkę i kuchnie, po lewej pokój przechodni z kanapą i pucharami XD Niesamowite, faktycznie jakby w Simsach opierdolił wszystko jak mu tam się losowały meble.

mistrz architekt wnętrz... wchodzisz do chaty i wpierdalasz się od razu na lodówkę i kuchnie, po lewej pokój przechodni z kanapą i pucharami XD Niesamowite, faktycznie jakby w Simsach opierdolił wszystko jak mu tam się losowały meble.
Kiedyś ludzie mniej o tym myśleli. Plus wykańczali dom dłuuuugo po jego zakupie/wybudowaniu, więc czasami wnętrza dziwnie wyglądały.
Ale, że też ówcześni bogacze. Wiśniewski mówił, że w szczycie sławy to masę takich spotanicznych zakupów: pomyślałem, kupiłem, później na cholere mi to było.
Ogólnie fajne te programy o domach gwiazd: wiele przedstawionych pułapek na bycie bankrutem.
Hollyfield ponad 200 pokoi, basen olimpijski w kształcie rękawicy bokserskiej, Tyson w ogóle szalał. Oni to dopiero kurwa się bawili w Simsy. I później te wile wcale za dużo kasy nie szło sprzedać

tak w ogóle to ciekawe jak tam warunki pracy u pudziana przecież branża tirowa to januszerka jak skurwysyn sama w sobie a dodać jeszcze do tego jego charakterek...
Oj już były w tym temacie screeny z jego pomysłów. No chwalić się tym publicznie: odważnie.

Back