Brawler098
WSOF Middleweight
Dokładnie to chodzi o miejsce pod pasem…..u przeciwnikaAni o pas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie to chodzi o miejsce pod pasem…..u przeciwnikaAni o pas
dokładnie, czytanie głosem Pudziana na tle plakatów Q8Oil, Bafry, Kosbudu, Społecznej Akademi Nauk, BetFAN, World of Tanks, Olimp, Promatic, Blachy... i w chuj innych firm i produktów, którym Pedzian użycza swoją japęTu nie chodzi o kasę, a o przeciwnika.![]()

Mariusz zerwał gwint znaczącym chłopakom z ulicy, ale tylko takim 90+. Denis się nie załapał na zabawę i teraz jest obrażony?
Ani o pas
Czy mi się wydaje czy na tym zdjęciu gdzie Pedzian sam się nazywa "nosorożcem"... ma już "róg" gotów do ataku?

Jak Mirek sie pieknie wypowiadal o Mariuszu
Zdążyłem zapomnieć jaki z niego farmazon. 
Marjusz mnie kopnał w nogęęęĘ, połamał mi nogĘęę, upadłem, wstałem na drugiej nodze i mu oddałem drugą nogąTydzień chodził na treningi ze złamaną nogąZdążyłem zapomnieć jaki z niego farmazon.
Chociaż w tym wywiadzie jest o wiele więcej beki![]()
I on powiedzial, ze sparowac juz dalej nie chceMarjusz mnie kopnał w nogęęęĘ, połamał mi nogĘęę, upadłem, wstałem na drugiej nodze i mu oddałem drugą nogą
Ponoć w WCA w szatni Mariusz przebiera się sam, bo jak byli inni to musieli chodzić dupą do ściany …
Informacja z kuluarów
Dziwisz się? Jak to taki potwór był, który wyrywał ludziom barki ze stawów, łamał im żebra samym uściskiem!Słyszałem, a niektórzy ze strachu tarli dupami po ziemi w szatni, żeby tylko do Pedziana się nie zbliżyć

Stop pomówieniomPonoć w WCA w szatni Mariusz przebiera się sam, bo jak byli inni to musieli chodzić dupą do ściany …
Informacja z kuluarów
Bylemu trenerowi zlamal noge...Dziwisz się? Jak to taki potwór był, który wyrywał ludziom barki ze stawów, łamał im żebra samym uściskiem!
Smoka w królestwie zabił i księżniczkę wychędo...
A nie czekaj, to już inna bajka![]()
To może on pawełka dociążył, że tak teraz wkurwiony na pracowników fizycznych?Dziwisz się? Jak to taki potwór był, który wyrywał ludziom barki ze stawów, łamał im żebra samym uściskiem!
Smoka w królestwie zabił i księżniczkę wychędo...
A nie czekaj, to już inna bajka![]()
Ktoś kładzie chuja na Pudziana łeb,tylko ciekawe kto?
Powazni ludzie w powaznym wieku lysieja. Niestety mordaKtoś kładzie chuja na Pudziana łeb,tylko ciekawe kto?
Powazni ludzie w powaznym wieku lysieja. Niestety morda
A właśnie stary lis jeszcze zaskoczyłby niejednego młodego wilczka jak Ty i właśnie dlatego opcja z "klamotami" na głowie jest bardzo wiarygodna. Drugi argument - by powstał taki ślad potrzeba trochę czasu, więc znów to się wpisuje w gotowanie kamienia i codziennej ciężkiej pracy.Powazni ludzie w powaznym wieku lysieja. Niestety morda
"mój angielski nie jest idealny i nie będzie!! i nie wstydzę się tego !!! Pomagam sobie tłumaczem !! mówi się trudno !! idealne są tylko gwiazdy!! Ja nie zamierzam być idealny i robię błędy!! Wiemmmmm !!! a jak komuś to przeszkadza mocno mówi się trudno!!! idealny nie będę i nie chce być !!!"Mario po chuja sie osmieszac ?? Jak nie ogarniasz to se ogarnij deep pl i bedzie petarda !!!

Matko @Prorok Izajasz MORDZIA PROSZE POWIEDZ, ZE NIE JESTES PUDZIANEM!"mój angielski nie jest idealny i nie będzie!! i nie wstydzę się tego !!! Pomagam sobie tłumaczem !! mówi się trudno !! idealne są tylko gwiazdy!! Ja nie zamierzam być idealny i robię błędy!! Wiemmmmm !!! a jak komuś to przeszkadza mocno mówi się trudno!!! idealny nie będę i nie chce być !!!"
Proroku, Pederator podpieprzył Ci Twój styl pisania! Powinieneś pozwać Pedziana! Albo chociaż zadzwonić do prokuratury!![]()
Jak się uczyć to od najlepszych!!!"mój angielski nie jest idealny i nie będzie!! i nie wstydzę się tego !!! Pomagam sobie tłumaczem !! mówi się trudno !! idealne są tylko gwiazdy!! Ja nie zamierzam być idealny i robię błędy!! Wiemmmmm !!! a jak komuś to przeszkadza mocno mówi się trudno!!! idealny nie będę i nie chce być !!!"
Proroku, Pederator podpieprzył Ci Twój styl pisania! Powinieneś pozwać Pedziana! Albo chociaż zadzwonić do prokuratury!![]()
Zrobiłeś altankę na wzór białej rawskiej? Tylko chłopaki 90+ czy jakieś inne kryteria stosujesz?Eddie, super zawodnik, wielkie chłopisko! Tu nie chodzi o wygraną, tylko o przeciwnika! Ja nie jestem jakimś heterykiem cebulakiem że życzę mu przegranej. Ja mu życzę wspaniałego dociążania w lochach i browarka po wyszystkim u mnie pod altanką!
Kazamaty u Purpurowego tylko byczki +90kg a piwnica u Borna tylko szczury -60kg równowaga w przyrodzie zachowana.Zrobiłeś altankę na wzór białej rawskiej? Tylko chłopaki 90+ czy jakieś inne kryteria stosujesz?
Czyli takie małe, zawistne szczurwysynyKazamaty u Purpurowego tylko byczki +90kg a piwnica u Borna tylko szczury -60kg równowaga w przyrodzie zachowana.
Czyli takie małe, zawistne szczurwysyny

Z Bogiem