Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Powazni ludzie w powaznym wieku lysieja. Niestety morda
A właśnie stary lis jeszcze zaskoczyłby niejednego młodego wilczka jak Ty i właśnie dlatego opcja z "klamotami" na głowie jest bardzo wiarygodna. Drugi argument - by powstał taki ślad potrzeba trochę czasu, więc znów to się wpisuje w gotowanie kamienia i codziennej ciężkiej pracy.

Mario po chuja sie osmieszac ?? Jak nie ogarniasz to se ogarnij deep pl i bedzie petarda !!!
"mój angielski nie jest idealny i nie będzie!! i nie wstydzę się tego !!! Pomagam sobie tłumaczem !! mówi się trudno !! idealne są tylko gwiazdy!! Ja nie zamierzam być idealny i robię błędy!! Wiemmmmm !!! a jak komuś to przeszkadza mocno mówi się trudno!!! idealny nie będę i nie chce być !!!"

Proroku, Pederator podpieprzył Ci Twój styl pisania! Powinieneś pozwać Pedziana! Albo chociaż zadzwonić do prokuratury! :boystop:

"mój angielski nie jest idealny i nie będzie!! i nie wstydzę się tego !!! Pomagam sobie tłumaczem !! mówi się trudno !! idealne są tylko gwiazdy!! Ja nie zamierzam być idealny i robię błędy!! Wiemmmmm !!! a jak komuś to przeszkadza mocno mówi się trudno!!! idealny nie będę i nie chce być !!!"

Proroku, Pederator podpieprzył Ci Twój styl pisania! Powinieneś pozwać Pedziana! Albo chociaż zadzwonić do prokuratury! :boystop:
Matko @Prorok Izajasz MORDZIA PROSZE POWIEDZ, ZE NIE JESTES PUDZIANEM!

Jak się uczyć to od najlepszych!!!

Eddie, super zawodnik, wielkie chłopisko! Tu nie chodzi o wygraną, tylko o przeciwnika! Ja nie jestem jakimś heterykiem cebulakiem że życzę mu przegranej. Ja mu życzę wspaniałego dociążania w lochach i browarka po wyszystkim u mnie pod altanką!
Zrobiłeś altankę na wzór białej rawskiej? Tylko chłopaki 90+ czy jakieś inne kryteria stosujesz?

Back