Placek
ONE FC Bantamweight
Kurwa obrzydliwy typ jest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa obrzydliwy typ jest.
I teraz pytanie, to ma odstraszać potencjalnych wandali, czy ułatwić chłopakom dojazd do kazmatów?![]()

Ciekawe czy zamówił kontener na gruz czy do lasu będzie wywalał bo taniej.Chyba za dużo tych wareczek było po bieganiu, bo Mario niesamowity content daje od wczoraj.
Ci zamknięci w kazamatach na weekend nie będą mieli lekko![]()
Naprawdę uważasz, że Pyton by zapłacił za coś extra? Zużyte byczki użyźnią sady czereśnioweCiekawe czy zamówił kontener na gruz czy do lasu będzie wywalał bo taniej.
Ja pierdole , Mariowi widocznie podobało się dociazanie z Silva i po raz drugi pragnie wielkiego murzyna. Zdjęcia mówią same za siebie
View attachment 123967

Chcę go odpeklować…Gorzej jak co innego chce od lwa !!!

Nie ma bo by ich za wykorzystanie wizerunku naliczył.Nie ma Pudziana na grafice z okazji wbicia 600k subskrypcji przez KRS.
View attachment 124167
Frajerstwo dekadyNie ma Pudziana na grafice z okazji wbicia 600k subskrypcji przez KRS.
View attachment 124167
Po zimie jest wiosna, tego się nie spodziewałemTen pomarszczony bezdomny gada jakby nawąchał się kleju i wypił 2 czteropaki Tatry/Harnasia.
Zmarszczony purpurowy Pyton Pederator tak często podkreśla, że jest aktywnym homoseksualistą, tak bardzo się tym szczyci, taką ma obsesję na tym punkcie, że, mam pewność, że tak naprawdę to on jest bierny i to jego byczki peklują. Że to on jest ciągle dociążany.Mariuszek jest aktywny jak coś, pamiętajcie.
![]()
Podejrzewam, że po takich dawkach HGH i innych specyfików, jakie ładował i nadal ładuje Pudzian, jego gospodarka hormonalna jest rozjebana jak WSK w pokrzywach, więc i hydraulika u Pytona może zawodzić - pozostaje tylko udostępnianie jamy do peklowania dla młodych, zdrowych byczków 90 kg +.Zmarszczony purpurowy Pyton Pederator tak często podkreśla, że jest aktywnym homoseksualistą, tak bardzo się tym szczyci, taką ma obsesję na tym punkcie, że, mam pewność, że tak naprawdę to on jest bierny i to jego byczki peklują. Że to on jest ciągle dociążany.
Fani Pedziana jeszcze nie są gotowi na całą prawdę, ale i to prędzej czy później łykną. Idol przekona ich, że łykanie jest dobre. Męskie i patriotyczne.
"Pójdziemy do mojego klubu"Mariuszek jest aktywny jak coś, pamiętajcie.
![]()

Do Błekitnej Ostrygi"Pójdziemy do mojego klubu"
wszystko jasne![]()
Żenada jak skurwesyn...Już nie ucieknie...
![]()
Żenada jak skurwesyn...