Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

No to forma będzie top. Kto będzie w narożniku Arbi czy chłopak z prowincji ?

Z wypowiedzi Martina – Właśnie się z „Pudzianem” widziałem, rozmawialiśmy. Mówił, że jest na dobrej drodze. W styczniu zaczyna mocną sesję sparingową. Dogadał nowy klub. Będzie też jeździł w drugie miejsce, nazwy nie zdradzę. Część techniczno-merytoryczną zdaje się mieć ogarniętą. W MMA ma super doświadczenie, wiele już przeżył. Tak ogólnie jest mądrym facetem. Wie, co robi.

Z tej wypowiedzi wnioskuję, że będzie nowy klub + drugi dodatkowy nowy klub i Mariusz zrezygnował z WCA bo mieli w w 2024 słabe wyniki pod koniec roku.

Ten drugi klub to może są Kazamaty w Rawskiej - bo nazwy Kelner nie może zdradzić.

Więc w narożniku Byczek z Prowincji + pewnie jakieś chłopiska AKA "Pudzian Team".

Czyli będzie jeszcze trenował z Arbim w WCA ? Bo wrzucał treningi z WCA z Krystmanem ?? Czy wybrał drogę Darka od boksu i marka od zapasów plus Nowe Miasto mma ??

Bez muzyki nie ma tego morderczego sznytu.

Jedyny pasujący tam podkład muzyczny to Benny Hill, nie zapraszam do dyskusji :matt:

Poza tym weź mi dziadka Zygmunta nie obrażaj Mariusz Zbigniew Pudzianowski. Wstyd, że takie poważne stowarzyszenie MMA takich podstawowych faktów nie zna. Ja rozumiem nie kojarzyć kto jest mistrzem ciężkiej UFC (w sumie chyba nikt nie wie) czy kto to był GSP czy inny Anderson Silva, ale żeby nie wiedzieć jak na drugie imię ma jeden z największych Polaków w historii to zachowanie ocierające się o zdradę. Zastanów się Pan nad sobą :korwinstupid:

Jedyny pasujący tam podkład muzyczny to Benny Hill, nie zapraszam do dyskusji :matt:

Poza tym weź mi dziadka Zygmunta nie obrażaj Mariusz Zbigniew Pudzianowski. Wstyd, że takie poważne stowarzyszenie MMA takich podstawowych faktów nie zna. Ja rozumiem nie kojarzyć kto jest mistrzem ciężkiej UFC (w sumie chyba nikt nie wie) czy kto to był GSP czy inny Anderson Silva, ale żeby nie wiedzieć jak na drugie imię ma jeden z największych Polaków w historii to zachowanie ocierające się o zdradę. Zastanów się Pan nad sobą :korwinstupid:
Fedor Emalienenko jedyny ciężki mistrz pochodzenia kiedyś rosyjskiego, dziś poprawnie : ukraińskiego nie etnicznego

Właśnie miałem pisać, że muzyka z Benny Hilla lepiej by tu pasowała ;p
Za każdym razem jak widzę te mordercze młotki to nie mogę uwierzyć, że to miało miejsce naprawdę.

Do Arbiego musiał te 2 razy jechać do Warszawy w przygotowaniach - a to wszystko kosztuje.

A teraz wsiada w auto spod domu i nawet nie musi skręcać. Droga do tego CHŁOPISKA prosta jak do Rzymu. Przejeżdża przez Nowe Szwejki, Sadkowice i już jest.

Nikt nie ma tego poogarniane tak jak Mariusz a w piwnicy jeszcze dzielne młode wilki/byczki.

View attachment 118066
Trasa idealna na tempomat i niskie spalanie. Ile to będzie gazu w 2 strony? 10 litrów?
0e646493.webp

Trasa idealna na tempomat i niskie spalanie. Ile to będzie gazu w 2 strony? 10 litrów?
0e646493.webp

Mariusz poprosi Marka albo Darka by go podrzucili swoim autem bo nie będzie na taką krótką trasę swojego POTWORA na LPG odpalał.

Jak będą wracać zajadą do Bafra po kebabiki a Bafra zaraz koło Biedronki to i taterkę/żubrzyka/wareczkę albo harnasia - zależy co na promocji.

Pudzian wydaje się takim typem wujka, któremu pomożesz zrobić przeprowadzkę swoim autem a on cię obsępi ze szlugów, zapyta się czy nie masz 50zł pożyczyć a na Wigilii po 2-ch kielichach jak wyjdziesz do kibla powie, że jesteś niewdzięcznym chujem.

Mariusz poprosi Marka albo Darka by go podrzucili swoim autem bo nie będzie na taką krótką trasę swojego POTWORA na LPG odpalał.

Jak będą wracać zajadą do Bafra po kebabiki a Bafra zaraz koło Biedronki to i taterkę/żubrzyka/wareczkę albo harnasia - zależy co na promocji.

Pudzian wydaje się takim typem wujka, któremu pomożesz zrobić przeprowadzkę swoim autem a on cię obsępi ze szlugów, zapyta się czy nie masz 50zł pożyczyć a na Wigilii po 2-ch kielichach jak wyjdziesz do kibla powie, że jesteś niewdzięcznym chujem.
Myślisz, że zakończył współpracę z Arbim? Może Arbiemu już wyjebało kory w powietrze on najdłużej wytrzymał z Mariuszem.

Do Arbiego musiał te 2 razy jechać do Warszawy w przygotowaniach - a to wszystko kosztuje.

A teraz wsiada w auto spod domu i nawet nie musi skręcać. Droga do tego CHŁOPISKA prosta jak do Rzymu. Przejeżdża przez Nowe Szwejki, Sadkowice i już jest.

Nikt nie ma tego poogarniane tak jak Mariusz a w piwnicy jeszcze dzielne młode wilki/byczki.

View attachment 118066
Nawet wiadomo skąd tych Wilczków bierze

Attachments

• IMG_20250106_230042.png
    IMG_20250106_230042.png
    156.9 KB · Views: 93
Fakt, jednych wycouchuje, innych wyd...oi na kasę.
Ogólnie większość kołczy doi na kase: to jest sprzedaż garnków za 6 tys w błyszczącym papierku.
Chociaż Midela ładnie przegadał
Hm gdyby Pudzian nauczył się na pamięć mnóstwa cytatów Dave Ramsey, ładnie przetłumaczyć to na jego prosty umysł i byłby kolejny ,,doradca majątkowy i coach życia"

View attachment 118066
Wilcze piętki :roberteyeblinking:

View attachment 118066
Az zaintrygowały mnie te Nowe Szwejki, Bujały, Wilczki

"Pudzian" wygadał się także, ile zarabiają kierowcy zatrudnieni w jego firmie transportowej "Mariusz Pudzianowski Transport". — Kierowca dostaje 5-6 tysięcy. Ja chyba nie wymagam, by ktoś mówił po chińsku. To są podstawowe wymagania wobec zawodowego kierowcy. Prawo jazdy może mieć każdy, ale chyba nie każdy nadaje się na kierowcę zawodowego" – mówił. Jego wypowiedź wzbudziła spore zainteresowanie, a kwoty te dla wielu są poważną motywacją do podjęcia pracy w tej branży.

:jarolaugh:

"Pudzian" wygadał się także, ile zarabiają kierowcy zatrudnieni w jego firmie transportowej "Mariusz Pudzianowski Transport". — Kierowca dostaje 5-6 tysięcy. Ja chyba nie wymagam, by ktoś mówił po chińsku. To są podstawowe wymagania wobec zawodowego kierowcy. Prawo jazdy może mieć każdy, ale chyba nie każdy nadaje się na kierowcę zawodowego" – mówił. Jego wypowiedź wzbudziła spore zainteresowanie, a kwoty te dla wielu są poważną motywacją do podjęcia pracy w tej branży.

Jeśli ktoś taki jak Marian mówi, że kierowca dostaje 5-6 tysięcy, tzn. że dostaje bite 5 tysięcy i nigdy 6 :beczka:

"Pudzian" wygadał się także, ile zarabiają kierowcy zatrudnieni w jego firmie transportowej "Mariusz Pudzianowski Transport". — Kierowca dostaje 8-11 tysięcy. Ja chyba nie wymagam, by ktoś mówił po chińsku. To są podstawowe wymagania wobec zawodowego kierowcy. Prawo jazdy może mieć każdy, ale chyba nie każdy nadaje się na kierowcę zawodowego" – mówił. Jego wypowiedź wzbudziła spore zainteresowanie, a kwoty te dla wielu są poważną motywacją do podjęcia pracy w tej branży.

W sumie obie informacje mogą być prawdziwe (netto i brutto) :einsteinsmoke:

Back