Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Gdy zastanawiasz się jak jeszcze Pudzian mógłby przyoszczędzić na przygotowaniach do walki a wtedy przerobionym na gaz hummerem wjeżdża Mariusz Zygmunt Pudzianowski, który wybiera klub oddalony 10min od domu... Przynajmniej jakieś pieniądze na paliwie oszczędzi.

A trenerem Pudza zostaje POTĘŻNY TURALSKI, 0-1 w Babilon MMA.

Gdy zastanawiasz się jak jeszcze Pudzian mógłby przyoszczędzić na przygotowaniach do walki a wtedy przerobionym na gaz hummerem wjeżdża Mariusz Zygmunt Pudzianowski, który wybiera klub oddalony 10min od domu... Przynajmniej jakieś pieniądze na paliwie oszczędzi.

No proszę, jak człowiek, dzięki pederatorowi, może się douczyć z geografii. Coś tam słyszałem o "Nowym Mieście Lubawskim", a dzięki niemu dowiedziałem się, że istnieje "Nowe Miasto nad Pilicą".

Ja pierdole...

Ja pierdole...

Do Arbiego musiał te 2 razy jechać do Warszawy w przygotowaniach - a to wszystko kosztuje.

A teraz wsiada w auto spod domu i nawet nie musi skręcać. Droga do tego CHŁOPISKA prosta jak do Rzymu. Przejeżdża przez Nowe Szwejki, Sadkowice i już jest.

Nikt nie ma tego poogarniane tak jak Mariusz a w piwnicy jeszcze dzielne młode wilki/byczki.

1736174702449.png

Last edited:
Do Arbiego musiał te 2 razy jechać do Warszawy w porzygotowaniach - a to wszystko kosztuje.

A teraz wsiada w auto spod domu i nawet nie musi skręcać. Droga do tego CHŁOPISKA prosta jak do Rzymu. Przejeżdża przez Nowe Szwejki, Sadkowice i już jest.

Nikt nie ma tego poogarniane tak jak Mariusz a w piwnicy jeszcze dzielne młode wilki/byczki.

View attachment 118066
No to forma będzie top. Kto będzie w narożniku Arbi czy chłopak z prowincji ?

Back