Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wersja ostateczna, oficjalna.
Ciekawe kim są urwisy w uniwersum Pana Mariusza... Czyżby to były młode wilczki dopychane dostawami od Bafry w celu nabicia 90 kg? Czekajcie... przecież na tym rysunku są postacie "wilkopodobne"
Czy to oznacza "Szczęśliwego Nowego Roku... w białorawskich kazamatach"?

W końcu się wyjaśniło kim był ten gość, z którym Conor obściskiwał się na jachcie

Babki pozostawione same, a Pudzian się lepi do półnagiego chłopa...

Na bezrybiu i rak rybaRudy tak przytył czy pedzian gustuje teraz w małych chlopiskach? Nikt nie jest bezpieczny.
Potwór nie potwór ważne, że ma otworRudy tak przytył czy pedzian gustuje teraz w małych chlopiskach? Nikt nie jest bezpieczny.
Babki w tle dla niepoznaki. Jednak wszyscy wiedzą, że Mariusza interesują wyłącznie męskie relacje.
Pedzian bardziej Kościelskiego tu przypomina. Ha Tfu na to jebane AI
Na mecz reprezentacji w nożną nie dotarł, to może więcej motywacji będzie na turniej czterech skoczniSkoczek Stękała zrobił coming lut, to Mario też może.

A Stękale życzę wszystkiego najlepszego co w jego przypadku przekłada się na chuja w dupę (jego lub kolegi)Skoczek Stękała zrobił coming out, to Mario też może.

Mariusz uczy ! Ma pieniądze ale już nie ma siły z nich korzystać
Niestety nieCzy było coś o inwestycjach w sterydy?
Same problemy. Chłopy w lochach się buntują, dlatego musi być na miejscuNiestety nie
Jest za to o tym że chciałby pojechać w góry, ale już mu się nie chce i potem ma awanturę w domu....ale nie wiem to te chlopiska tak się awanturują?
No i jeszcze że został zmuszony do social mediów
Zmusili chłopa, a raz się zbuntował jak to na Niemcy mu kazali jechać to się zwinął do domku na następnej stacji hahaMyślę, że Mario się po prostu boi białorawskiej wersji powstania Spartakusa pod swoją nieobecnośćNiestety nie
Jest za to o tym że chciałby pojechać w góry, ale już mu się nie chce i potem ma awanturę w domu....ale nie wiem to te chlopiska tak się awanturują?

No właśnie zacząłem się zastanawiać czy to wystrój pod wywiad , takie tło czy jego ściana na chacie …..jak to drugie to ja pierdole….narcyzm w pełniTen agent w domu w pokoju ma na całą ścianę swoją fototapetę. Ja pierdole XD
View attachment 117827
wersja ostateczna, oficjalna.
Jak jakiś władca. Własna podobizna na całą ścianę.Ten agent w domu w pokoju ma na całą ścianę swoją fototapetę. Ja pierdole XD
View attachment 117827
Władca basenu i piwnicy.Jak jakiś władca. Własna podobizna na całą ścianę.
Mario I Stary