aptekarzovereema
WSOF Bantamweight
W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynkaW dociążaniu to Pedzian ma 10 dan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynkaW dociążaniu to Pedzian ma 10 dan![]()
I czereśnie w dupie.W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynka
Tak by wyglądał, jakby zamiast browarka wieczorem był grany denaturatCały jest już purpurowy, czas na kolejny awans.
![]()
Musimy u bambusów zamówić wersję ale z innym Mariuszemhttps://www.facebook.com/share/r/m9JSqinXcuLsR339/?
Takie coś mi dziś na fejsie wyskoczyło, i odrazu mi się tak skojarzyło

I wyobraźcie sobie teraz sytuację, w której jakiś desperat pisze do Pani Ani, a po drugiej stronie Pan Mariusz.O multikonto Pedziana
View attachment 107520

Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronieI wyobraźcie sobie teraz sytuację, w której jakiś desperat pisze do Pani Ani, a po drugiej stronie Pan Mariusz.
To chyba nowa taktyka rekrutacji młodych byczków do kazamatów.![]()
hej, skont klikasz?Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie
View attachment 107524
s multikonthej, skont klikasz?

Odpowiedni temat odkopany z dnia 1 kwietnia, pewnie lada chwila złapie bana za toPurpurowy pas

Wakacje się kończą i zaczyna się masowanie. Wczoraj 95 skoczyło. Czuję się zagrożonyCoś tu cicho panowie, czyżby Mariusz was zastraszył dociążaniem![]()
Mariusz chyba się cofnął do roku 2009, do czasów świetności strony komixxy.pl

Taki patyczak nie ma co liczyć na nic innego jak bycie rzuconym przez Pudzillę

Ciągle +90 więc nie ma co się wychylaćCoś tu cicho panowie, czyżby Mariusz was zastraszył dociążaniem![]()
Pilnuj posiłków i napojów, bo jeszcze obudzisz się w Białej Rawskiej.Wakacje się kończą i zaczyna się masowanie. Wczoraj 95 skoczyło. Czuję się zagrożony
Ale pieniądze i tak Ci z kiejdy pewnie zajebali- oni tez tanio skory nie sprzedaja.Kurwa ostatnio się budzę w nieswoim łóżku. Kraty w oknach i ciemno myślę sobie wylądowałem w lochach białej rawskiej i zaraz ktoś mnie dociążać będzie a rano skoro świt każą zrywać czereśnie.
Później się okazało że to jednak byla wytrzeźwiałka.
Miałem fart tym razem
Ale pieniądze i tak Ci z kiejdy pewnie zajebali- oni tez tanio skory nie sprzedaja.
Słaby balet jak jeszcze szmalec w kieszeni został.Nic nie zginęło. Telefon,powerbank i jakoś luzem zwinięte 5 setek w tylniej kieszeni. Kultura przy kasie wszystko oddali
To nie był balet tylko ordynarne chlanie wódki w drodze z STS. Najpierw małpki później ćwiartki i słońce mnie dociążyłoSłaby balet jak jeszcze szmalec w kieszeni został.
jebane słońce, gorsza chyba tylko jest sałatka jarzynowa.To nie był balet tylko ordynarne chlanie wódki w drodze z STS. Najpierw małpki później ćwiartki i słońce mnie dociążyło
Lepsze słońce, od pełni w lochachjebane słońce, gorsza chyba tylko jest sałatka jarzynowa.