Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Chyba widzimy tutaj umawianie się na dociążanie :joe:
1724232619265.png

Mariusz dawaj coming out w listopadzie/grudniu na jubileuszowym KRS 100. Kawulson z Kelnerem ozłocą Cię i ustawią do końca życia, a Mati kopyto na majku pewnie pięknie to wszystko spuentuje. Do oktagonu wychodzisz przy "I will survive" zamiast "Dawaj na ring". Klikalność taka, że te wszystkie Fejmy, srejmy clouty się chowają. Panowie, nie spierdolcie tego!

Mariusz dawaj coming out w listopadzie/grudniu na jubileuszowym KRS 100. Kawulson z Kelnerem ozłocą Cię i ustawią do końca życia, a Mati kopyto na majku pewnie pięknie to wszystko spuentuje. Do oktagonu wychodzisz przy "I will survive" zamiast "Dawaj na ring". Klikalność taka, że te wszystkie Fejmy, srejmy clouty się chowają. Panowie, nie spierdolcie tego!
Village People i YMCM :pudzianfap:

Ja widzę ten coming out w stylu Thompsona. Wkurwiony po walce Pudzian chodzi po klatce, Borek mówi że głowa do góry i kiedy następna walka a Mario wyrywa mikrofon i mówi:

,,to gadanie że jestem normalny chłop to pierdolony żart, jestem jaki jestem, lubię dociążać i lubię wielkie chłopiska"

Back