Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

To jeszcze gorzej. Łapiesz się na rezerwę i przez 3 dni będziesz na to patrzył będąc karmiony murzynkiem i mlekiem z kanki sąsiada. 90 szybko wbije a wtedy wchodzisz do gry
Kolega wchodzi do gry a Pyton będzie wchodzić w niego. To jest gra, w której tylko Mariusz wygrywa.

Bez tytułu2.png

Dociążator chyba podejmuje ostatnią, desperacką próbę rozkochania w sobie Dymka. Jarek to chyba jedyne wielkie chłopisko na tej planecie, które byłoby w stanie dociążyć plantatora czereśni. Żaden inny ogromny byczek nie dostałby zgody tylko sam gościłby w sobie Pytona.

Bez tytułu.png

Bez tytułu2.png

To konto, ktokolwiek lub cokolwiek za nim stoi po prostu mnie rozbraja. Przygodeczki, wczaseczki...

Bez tytułu3.png

A na owym koncie pełno zdjęć tej oto panny. Wygląda jak typowa p0lka, którą na tygodniowych wczasach w Egipcie zaliczyłoby z dwudziestu miejscowych. Ona chyba z braku dostępu do arabów i murzynów popadła w jakąś desperację i liczy chociaż na Pytona. Ewentualnie ma mózg wielkości mandarynki i pisze te wysrywy tak po prostu. Nie wiem, naprawdę nie wiem, mega ciężkie przypadki z tymi wyznawcami Pedziana.

View attachment 105471
View attachment 105472

To konto, ktokolwiek lub cokolwiek za nim stoi po prostu mnie rozbraja. Przygodeczki, wczaseczki...

View attachment 105476
A na owym koncie pełno zdjęć tej oto panny. Wygląda jak typowa p0lka, którą na tygodniowych wczasach w Egipcie zaliczyłoby z dwudziestu miejscowych. Ona chyba z braku dostępu do arabów i murzynów popadła w jakąś desperację i liczy chociaż na Pytona. Ewentualnie ma mózg wielkości mandarynki i pisze te wysrywy tak po prostu. Nie wiem, naprawdę nie wiem, mega ciężkie przypadki z tymi wyznawcami Pedziana.
Ale Mario ma fanki!!

View attachment 105471
View attachment 105472

View attachment 105476
To standard. Po prostu nie masz masy pojebanych znajomych-znajomych więc tak jak trzeba i tak trzymaj. Jak ktoś ma 400 znajomych z którymi kolegami koleżankami ma styczność podczas spotkań to się takie jednostki spotyka. Od lat już mam to z bani ale mase pokomonów takich się spotykało w realu. Teraz tylko na necie a dziale śmieszne

Jak prowadzisz swoje życie prawidłowo to o takich przypadkach wiesz tylko z neta. Jeśli znasz z życia trzeba robic selekcję wśród towarzystwa

Dostałaby zaproszenie do lochów? View attachment 105517
Do lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:

Mariusz-Pudzianowski-podczas-zabiegu-foto-Superexpress-600x399.jpg

Tutaj mamy Pytona wraz ze swoimi zaufanymi lekarzami, którzy badali mu dolny odcinek kręgosłupa, kiedy to Mario przesadził z intensywnością dociążania i nabawił się kontuzji. Ci sami lekarze sprawdzają przydatność wielkich chłopisk pod względem wagi, muskulatury oraz wytrzymałości zwieraczy. Następnie wystawiana jest kategoria A, B, C, D, E. Ci z kategorią D i E są przeznaczeni do prac przy zbiorach i innych zajęć na polu. Trafiają do lochów tylko na karne dociążanie za jakieś przewinienia, podjadanie czereśni lub mało wydajną pracę. Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.

Oczywiście ogromne byczki wiedzą, że na wezwanie lepiej się stawić. W przeciwnym razie owe chłopisko zostanie siłą doprowadzone do lochów, dostanie 1/4 racji żywnościowej i nie będzie ani jednego dnia wolnego od dociążania.

Do lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:

View attachment 105695

Tutaj mamy Pytona wraz ze swoimi zaufanymi lekarzami, którzy badali mu dolny odcinek kręgosłupa, kiedy to Mario przesadził z intensywnością dociążania i nabawił się kontuzji. Ci sami lekarze sprawdzają przydatność wielkich chłopisk pod względem wagi, muskulatury oraz wytrzymałości zwieraczy. Następnie wystawiana jest kategoria A, B, C, D, E. Ci z kategorią D i E są przeznaczeni do prac przy zbiorach i innych zajęć na polu. Trafiają do lochów tylko na karne dociążanie za jakieś przewinienia, podjadanie czereśni lub mało wydajną pracę. Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.

Oczywiście ogromne byczki wiedzą, że na wezwanie lepiej się stawić. W przeciwnym razie owe chłopisko zostanie siłą doprowadzone do lochów, dostanie 1/4 racji żywnościowej i nie będzie ani jednego dnia wolnego od dociążania.
Ten lekarz w granatowym czepku waży 90kg+ jak nic ,oj marny jego los,Mario mu pokaże gdzie raki zimują

View attachment 105695

BĘDZIE LEWATYWA O!O!O!

Weźcie powiedzcie mi jaki NORMALNY hetero facet lubi ciągle jakieś przebieranki jak ten zmarszczony przygłup? Ci, których znam, a lubią jakieś bale maskowe, festyny i inne bzdury to spod znaku biedronia, śmiszka, Eltona Johna i ziobrowatych.

Nie wiem, jeszcze jakiś młody koleś może, ale typ prawie 50 letni?

A za ten hostel, za rozpieprzenie interesu tego faceta to to indywiduum powinno naprawdę solidnie beknąć -- zapłacić w cholerę kasy. Tak, żeby go zabolało. Choć to pewnie pobożne życzenia.

(...). Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.

Czyli strzelanie mają z głowy , sa tylko celami ...reaktywnymi :o o:

Kurwa, to chyba sam Pedzianator ten kanał prowadzi... Świętego Gothica szkalują, to że nie ma tam praktycznie bab to jeszcze nie dowód na to że to gra o pedałach xd nie niszczcie mi dzieciństwa :o o:
Nigdy niczego nie podejrzewałeś grając w grę w której zamknięto kilkuset chłopa pod jedną kopułą, a cały jeden obóz oparł swoją egzystencję na lataniu z gołą klatą po śliskim bagnie i jaraniu blantów na znieczulenie?

Bo ja też nie ale ten kanał otworzył mi oczy XD

Back