raubobrabo
Legacy FC Flyweight
Lepiej się bój kolego ,jak Mariusz cię dopadnie,to szybko cię utuczy megamasem i w 5 dni już będziesz koło 100kgCiecie bylo do 88kg, wiec Im safe

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej się bój kolego ,jak Mariusz cię dopadnie,to szybko cię utuczy megamasem i w 5 dni już będziesz koło 100kgCiecie bylo do 88kg, wiec Im safe

Nie strasz go bo już sobie wyobraził, że w porach tuczenia rura do przełyku będzie wciskana, a potem to wiadomo coLepiej się bój kolego ,jak Mariusz cię dopadnie,to szybko cię utuczy megamasem i w 5 dni już będziesz koło 100kg![]()
Najgorsze że igła to akurat najlepsze co akurat jest tam wbijane w dupę w kazamatach białej rawskiejLepiej się bój kolego ,jak Mariusz cię dopadnie,to szybko cię utuczy megamasem i w 5 dni już będziesz koło 100kg![]()
Kolega wchodzi do gry a Pyton będzie wchodzić w niego. To jest gra, w której tylko Mariusz wygrywa.To jeszcze gorzej. Łapiesz się na rezerwę i przez 3 dni będziesz na to patrzył będąc karmiony murzynkiem i mlekiem z kanki sąsiada. 90 szybko wbije a wtedy wchodzisz do gry
Jakby mu ten Imane zajebał, to by klepał i płakał tak samo jak ta włoszka
Ale Mario ma fanki!!View attachment 105471
View attachment 105472
To konto, ktokolwiek lub cokolwiek za nim stoi po prostu mnie rozbraja. Przygodeczki, wczaseczki...
View attachment 105476
A na owym koncie pełno zdjęć tej oto panny. Wygląda jak typowa p0lka, którą na tygodniowych wczasach w Egipcie zaliczyłoby z dwudziestu miejscowych. Ona chyba z braku dostępu do arabów i murzynów popadła w jakąś desperację i liczy chociaż na Pytona. Ewentualnie ma mózg wielkości mandarynki i pisze te wysrywy tak po prostu. Nie wiem, naprawdę nie wiem, mega ciężkie przypadki z tymi wyznawcami Pedziana.
To standard. Po prostu nie masz masy pojebanych znajomych-znajomych więc tak jak trzeba i tak trzymaj. Jak ktoś ma 400 znajomych z którymi kolegami koleżankami ma styczność podczas spotkań to się takie jednostki spotyka. Od lat już mam to z bani ale mase pokomonów takich się spotykało w realu. Teraz tylko na necie a dziale śmieszneView attachment 105471
View attachment 105472
To konto, ktokolwiek lub cokolwiek za nim stoi po prostu mnie rozbraja. Przygodeczki, wczaseczki...
View attachment 105476
A na owym koncie pełno zdjęć tej oto panny. Wygląda jak typowa p0lka, którą na tygodniowych wczasach w Egipcie zaliczyłoby z dwudziestu miejscowych. Ona chyba z braku dostępu do arabów i murzynów popadła w jakąś desperację i liczy chociaż na Pytona. Ewentualnie ma mózg wielkości mandarynki i pisze te wysrywy tak po prostu. Nie wiem, naprawdę nie wiem, mega ciężkie przypadki z tymi wyznawcami Pedziana.
Do lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:Dostałaby zaproszenie do lochów? View attachment 105517
Ten lekarz w granatowym czepku waży 90kg+ jak nic ,oj marny jego los,Mario mu pokaże gdzie raki zimująDo lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:
View attachment 105695
Tutaj mamy Pytona wraz ze swoimi zaufanymi lekarzami, którzy badali mu dolny odcinek kręgosłupa, kiedy to Mario przesadził z intensywnością dociążania i nabawił się kontuzji. Ci sami lekarze sprawdzają przydatność wielkich chłopisk pod względem wagi, muskulatury oraz wytrzymałości zwieraczy. Następnie wystawiana jest kategoria A, B, C, D, E. Ci z kategorią D i E są przeznaczeni do prac przy zbiorach i innych zajęć na polu. Trafiają do lochów tylko na karne dociążanie za jakieś przewinienia, podjadanie czereśni lub mało wydajną pracę. Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.
Oczywiście ogromne byczki wiedzą, że na wezwanie lepiej się stawić. W przeciwnym razie owe chłopisko zostanie siłą doprowadzone do lochów, dostanie 1/4 racji żywnościowej i nie będzie ani jednego dnia wolnego od dociążania.
BĘDZIE LEWATYWA O!O!O!Do lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:
View attachment 105695
Tutaj mamy Pytona wraz ze swoimi zaufanymi lekarzami, którzy badali mu dolny odcinek kręgosłupa, kiedy to Mario przesadził z intensywnością dociążania i nabawił się kontuzji. Ci sami lekarze sprawdzają przydatność wielkich chłopisk pod względem wagi, muskulatury oraz wytrzymałości zwieraczy. Następnie wystawiana jest kategoria A, B, C, D, E. Ci z kategorią D i E są przeznaczeni do prac przy zbiorach i innych zajęć na polu. Trafiają do lochów tylko na karne dociążanie za jakieś przewinienia, podjadanie czereśni lub mało wydajną pracę. Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.
Oczywiście ogromne byczki wiedzą, że na wezwanie lepiej się stawić. W przeciwnym razie owe chłopisko zostanie siłą doprowadzone do lochów, dostanie 1/4 racji żywnościowej i nie będzie ani jednego dnia wolnego od dociążania.
Czyli strzelanie mają z głowy , sa tylko celami ...reaktywnymiDo lochów nie ma zaproszeń wszak te można odrzucić. Do lochów rozsyłane są tylko wezwania/powołania. Najpierw mamy komisję lekarską:
(...). Najgorzej mają chłopy z kategorią A, B i C, trafiają oni do podziemnych koszar i w systemie rotacyjnym muszą zadowalać swojego oprawcę.

Wyciekło nagranie z lochów w Białej Rawskiej.
Ogółem co za popierdolony kanał![]()

Nigdy niczego nie podejrzewałeś grając w grę w której zamknięto kilkuset chłopa pod jedną kopułą, a cały jeden obóz oparł swoją egzystencję na lataniu z gołą klatą po śliskim bagnie i jaraniu blantów na znieczulenie?Kurwa, to chyba sam Pedzianator ten kanał prowadzi... Świętego Gothica szkalują, to że nie ma tam praktycznie bab to jeszcze nie dowód na to że to gra o pedałach xd nie niszczcie mi dzieciństwa![]()
Mario dzieli się najlepszym biznesem
Mario dzieli się najlepszym biznesem
Browarek musi być.
12+12 za free X 10 wielkich chlopiskAkurat na długi weekend w dyskontach promki na piwo. To nie przypadek że teraz Mario wstawia stawki z browarkiem. Pewnie na kupował piwa na zapas używając swojej karty biedronka jak i kart dużych byczków
A później w lochach pada złoty deszcz12+12 za free X 10 wielkich chlopisk
=120 darmowych browarków dla Mariusza
Byznes ys byznes
Przefiltrowana Warka na Mariusza bebechach pewnie nadal ma z 3%A później w lochach pada złoty deszcz