Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Przypomnijmy potężnego dociążatora w akcji. Stanął niczym kolos na schodach i nie przejdziesz! A ten szczękościsk na twarzy..

@Karateka@ to jest kontekst :korwinlaugh: Społeczeństwo oburzone szkalowaniem przyszłego następcy Biedronia

Proszę, nie sprowadzajcie go tutaj. To jest niezwykle zacny, godny i sprawiedliwy temat. Naprawdę, nie wypada.
Oj znalazł się dyskryminator :korwinlaugh::suchykarol:
To co robisz to mowa nienawiści, nowy doradca Bodnara od mowy nienawiści (wyjątkowej klasy pojeb Natanek lewactwa) ciebie dojedzie i skończysz w sądzie :roberteyeblinking:
Chociaż kwestia czasu, kiedy naprawdę zacznie wchodzić powszechnie policja do internetu, jeszcze będzie trzeba mówić szyfrem...

Przeglądam sobie IG, a tutaj takie zdjęcie... Hmm...
1000025515.jpg

'sex party scene of small-town America'

Właśnie nadrobiłem komentarze pod postem i matko jedyna :DC:
Ten co tytułuje Purpuratiana Mistrzem i doradza mu napisanie książki to niezły ananas xD
Nie zdziwiłbym się, gdyby dociążator za parę lat przekalkulował sobie koszt wynajęcia pisarza, ewentualne zyski ze sprzedaży i wydał jakieś motywacyjne gówno. Bo samemu to by ledwo napisał 10 stron.

Nie zdziwiłbym się, gdyby dociążator za parę lat przekalkulował sobie koszt wynajęcia pisarza, ewentualne zyski ze sprzedaży i wydał jakieś motywacyjne gówno. Bo samemu to by ledwo napisał 10 stron.
To byłby Brian Tracy wszystkich rolników, wszystkich ludzi ciężkiej roli, którzy sobie gotują kamień

Rynek kołczy mógł się na niego obrazić: widzieliście jego wywiad u Midela? Kołcz myślał, że Pudzian będzie mu przytakiwał a było odwrotnie :korwinlaugh:

chad gpt to duże chłopisko?:pudzianfap:
Bonus RPK, Chad GPT, Kierowca PKS, świat jest pełen ogromnych chłopów. Wiele możliwości stoi otworem a w lochach te możliwości nawet wypinają się "otworem".
1000006332.jpg

Całkiem spory chłop, gdyby Mario się do niego dorwał to jestem przekonany, że męczyłby do znudzenia pozycję na misjonarza. Mógłby sobie wyobrazić, że dociąża własnego brata, bo z tym prawdziwym nie bardzo wypada. Ale podejrzewam, że dla Pytona nie ma granic, których nie można przekraczać. Wszystko w imię pięknej, męskiej miłości.

Bonus RPK, Chad GPT, Kierowca PKS, świat jest pełen ogromnych chłopów. Wiele możliwości stoi otworem a w lochach te możliwości nawet wypinają się "otworem".
View attachment 104212
Całkiem spory chłop, gdyby Mario się do niego dorwał to jestem przekonany, że męczyłby do znudzenia pozycję na misjonarza. Mógłby sobie wyobrazić, że dociąża własnego brata, bo z tym prawdziwym nie bardzo wypada. Ale podejrzewam, że dla Pytona nie ma granic, których nie można przekraczać. Wszystko w imię pięknej, męskiej miłości.
I też ma tribala, jak każdy krypto :muttley:

Z tym spadkiem to ja bym nie dzielił skóry na pytonie. Wcale bym się nie zdziwił gdyby wyszło że są kredyciki, leasingi, niespłacone zobowiązanka a pieniążki wyprowadzone dla mądrej osoby w cieniu Białej Rawskiej. Nie bardzo wierzę że nasz tytan intelektu sam ogarniał całe gospodarstwo.

Z tym spadkiem to ja bym nie dzielił skóry na pytonie. Wcale bym się nie zdziwił gdyby wyszło że są kredyciki, leasingi, niespłacone zobowiązanka a pieniążki wyprowadzone dla mądrej osoby w cieniu Białej Rawskiej. Nie bardzo wierzę że nasz tytan intelektu sam ogarniał całe gospodarstwo.
Mario ze swoim skąpstwem mógłby żyć 1000 lat a kasa która po nim zostanie zostanie podzielona między wielkie chłopiska które odzyskają wolność i zostaną wyzwolone z kazamatów białej rawskiej

Back