Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Bazarowi gangsterzy latają wysoko ale spadają z hukiem :roberteyeblinking:
Wiem, że teraz trochę inaczej się pieniądze w półświatku robi. Chodziło mi tylko o tezę @Risky, że teraz zamiast karków po pieniądze za ochronę przychodzą firmy ochroniarskie. U mnie w mieście na pewno tak nie jest, co więcej bardzo dużo małych biznesów znam, które żadnej ochrony nie wynajmują. Po prostu na tyle spadła ta prostacka uliczna przestępczość, że nie ma takiej potrzeby.
Oczywiście sytuacja zmieni się wraz z napływem inżynierów z Afryki, obstawiam prawdziwy renesans takiej działalności.
Polskie firmy to czasami potrzebują ochrony przed...
...januszową konkurencją. Omg na jakie czasem pomysły wpadają restauratorzy aby umilić życie konkurencji, że ten Rutkowski jadący do DE po tirowców to pikuś..
A te donosy do skarbówki: Boże niemal każda branża. Niezła bekę mieliśmy w skarbówce jak po charakterze pisma było widać kto to pisał :korwinlaugh: Tylko cholera ja to musiałem czytać :siuu:

Nie da się wynająć dobrej ochrony przed Januszami z konkurencji

IMG_20240710_085738.jpg

No dobra, skoro już mnie wywołałeś, jakbyś wiedział, co trzymam w sejfie, to opublikuję teledysk w stylu mariano disco, który czekał na specjalną okazję. Jest to piosenka motywacyjno-romantyczna, uwalniająca potencjały energetyczne w czakrach. Jednocześnie oznajmiam, że zrywam współpracę z Mariuszem. Miał dostarczyć blachę murzynka, ale po odpakowaniu były tam jedynie pocięte opony, a analiza mleka z kanki wykazała, że jest ono radioaktywne.

OSK Geniusz hahahhahahaha

Przypomnijmy potężnego dociążatora w akcji. Stanął niczym kolos na schodach i nie przejdziesz! A ten szczękościsk na twarzy..

Back