Miskatonic
Vale Tudo Championship
niestety malzenstwo sprowadzilo go na zla strone mocy i watpie ze bedzie aktualizacja kursow![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
niestety malzenstwo sprowadzilo go na zla strone mocy i watpie ze bedzie aktualizacja kursow![]()
Niestety pan dostaje bananiestety malzenstwo sprowadzilo go na zla strone mocy i watpie ze bedzie aktualizacja kursow![]()
Ciężko pracujesz po nocach biedaczki...?Niestety pan dostaje bana
A tak serio to ostatnio czuję zerowe zainteresowanie MMA i potrzebuję trochę przerwy. Mało się udzielam, Mam Pewniaka chcę doprowadzić do końca dziesiątego sezonu i później też chwila przerwy pewnie nastąpi. Przez to głównie są właśnie jedynie wrzucane kursy i podsumowania we wtorki, bez aktualizacji przed galami. Zwyczajnie też mi brakuje czasu ostatnio, ale może się to poprawi
Aktualizacja po sobocie dzisiaj lub jutro - wtedy też kursy na ostatnią kolejkę tego sezonu.

Ciężko pracujesz po nocach biedaczki...?![]()

Mam nadzieję że poparte jest to odpowiednimi wpływami na konto od buka...Czy ja dobrze widzę kto właśnie wygrał ten teleturniej?
![]()

Mam nadzieję że poparte jest to odpowiednimi wpływami na konto od buka...
![]()