Joker
Legacy FC Light Heavyweight
Qbear mial problemy ze zbijaniem wagi wiec moze byc roznieW sumie to kusił mnie Romanowski![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Qbear mial problemy ze zbijaniem wagi wiec moze byc roznieW sumie to kusił mnie Romanowski![]()

A on to zawsze ma chyba problemy ze zbijaniem. Tym razem o pas więc sztywno 83,9, wcześniej miał te 0,5 kg tolerancji. Przed Wojciechowskim na FENie też się mocno męczył.Qbear mial problemy ze zbijaniem wagi wiec moze byc roznie![]()
Cieszę się bardzo z wygranej zwłaszcza że od sezonu szóstego nie widziałem żadnej gali.W sumie to przez to, że TheAwesomeOne podał Romana Szymańskiego jako typ na KSW, automatycznym zwycięzcą ósmego sezonu LMS zostaje @Risky - nawet, jeśli Kuberski przegra w walce wieczoru, to bilans w kategorii LMS Risky ma lepszy, więc ta kategoria jest już rozstrzygnięta![]()

Oczywiście jedyny weekend kiedy nie wchodziłem na forum i od razu kara boska. Na przestrogę - nie opuszczać cohones swego w dzień święty czyli KSW fight day.W sumie to przez to, że TheAwesomeOne podał Romana Szymańskiego jako typ na KSW, automatycznym zwycięzcą ósmego sezonu LMS zostaje @Risky - nawet, jeśli Kuberski przegra w walce wieczoru, to bilans w kategorii LMS Risky ma lepszy, więc ta kategoria jest już rozstrzygnięta![]()
Ja akurat chciałem Kubera na LeśkoTo kto chciał tego Gaethjego zmienić na coś innego?
Teraz mam do przodu ale po siedmiu sezonach to musiałbym samochody sprzedać na długi.Ja chciałem na Brunno zmienić
P4p NT doskonale pokazuje że większość z nas nie powinna na dłuższą metę bawić się w hazard bo same minusy
Gdyby @Roshi stawiał 100 zł na każdy bet to by 1600 zł przejebał![]()