ninja
Vale Tudo Championship
Mam już pasek, ambicje zaspokojone, koń zwalony, najedzony, zero potrzeb, została zabawapycha kroczy przed upadkiem..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam już pasek, ambicje zaspokojone, koń zwalony, najedzony, zero potrzeb, została zabawapycha kroczy przed upadkiem..![]()

gdyby tak bylo nie wstawialbys kurwiu szczajacego psa.Mam już pasek, ambicje zaspokojone, koń zwalony, najedzony, zero potrzeb, została zabawa
![]()

bo jesteś stronniczy małpiszoniegdyby tak bylo nie wstawialbys kurwiu szczajacego psa.![]()
ty juz sie nachapałeś grubasie...bo jesteś stronniczy małpiszonie

nie.Kurwa mogę zmienić typ?
Za dużo ludzi go dało co? A ta walka to fifty fifty... Dalej bym dał typ na underdoga, ale innego..Też chętnie zmienię, ale pewnie włodarz @Jakub Madej będzie bezlitosny![]()
Mnie od początku kusił inny underdog, ale wybrałem potencjalnie "łatwiejsze" zestawienie. Chyba jakiś kuponik postawię na te dwie gale.Za dużo ludzi go dało co? A ta walka to fifty fifty... Dalej bym dał typ na underdoga, ale innego..
Akurat się rozpędziłem z typem.Mnie od początku kusił inny underdog, ale wybrałem potencjalnie "łatwiejsze" zestawienie. Chyba jakiś kuponik postawię na te dwie gale.

Mam coś podobnego ostatnio, jakoś znudziło mi się to po prostu. Kiedyś bardziej mi się chciało, słuchałem wywiadów z zawodnikami, analizowałem wypowiedzi, jakieś walki wcześniejsze i tak dalej, a teraz po prostu mi się nie chce. Idzie kupon jakiś większy za max 5 zł na galę for fun i tyle.Akurat się rozpędziłem z typem.
Ja kuponów znów nie stawiam, wczoraj tylko 5 zł na piłkę rzuciłem a tak to chuj, nawet taśm nie chce mi się robić za grosze bo się tylko wkurwiam, z pół roku detoksu od hazardu muszę se zrobić.
Kurwa ja to już szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatni raz słuchałem wywiadu, teraz nawet te afery z sędziami i Wojka słuchać mi się nie chce, ograniczam się do podsumowań gal od Filipa i Pietruszki, a to też nie zawsze odpalam.Mam coś podobnego ostatnio, jakoś znudziło mi się to po prostu. Kiedyś bardziej mi się chciało, słuchałem wywiadów z zawodnikami, analizowałem wypowiedzi, jakieś walki wcześniejsze i tak dalej, a teraz po prostu mi się nie chce. Idzie kupon jakiś większy za max 5 zł na galę for fun i tyle.
Szymański wypadł wczoraj, inny typ proszęVan
Szymański
W sumie to kusił mnie RomanowskiZając
Pereira

Nie tylko Ciebie...W sumie to kusił mnie Romanowski![]()