Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest jakiś temat do tego na forum czy tutaj podrzucić
Ogólnie mega kraj, inny świat całkowicie. Od soboty do czwartku zrobione jakieś 1300 kilometrów od Reykjaviku do Hofn południem wyspy. Teraz już bym zaczynał oglądanie UFC z Polski, ale oglądam z Islandii
Lot z wczoraj przeniesiony dopiero na poniedziałek 
Moderator...Jest jakiś temat do tego na forum czy tutaj podrzucićOgólnie mega kraj, inny świat całkowicie. Od soboty do czwartku zrobione jakieś 1300 kilometrów od Reykjaviku do Hofn południem wyspy. Teraz już bym zaczynał oglądanie UFC z Polski, ale oglądam z Islandii
Lot z wczoraj przeniesiony dopiero na poniedziałek
![]()

także możemy sobie pogratulowaćChyba coś za ten sezon jednak wpadnie, nie będzie dabel czempa![]()

Wiadomo w LMS piękna walka i kursy łączne top, teraz tylko się nie zeszmacić w nowym sezonietakże możemy sobie pogratulować
![]()

przewrotność losu mi w 4tym sezonie w ostatnim odcinku Page zabrał pucharWiadomo w LMS piękna walka i kursy łączne top, teraz tylko się nie zeszmacić w nowym sezonie![]()

Po tym wpierdolu już raczej się nie podniesieView attachment 120335
Adesanya jest skończony...
Aura Poatana. Po wpierdolu od Alexa dołożył jeszcze wpierdol od Stricka i poddanie od DDP. Teraz jeszcze wpierdol od szerzej nieznanego ruska... swoje czarnuch zrobił w tym sporcie wiec przynajmniej nie będą go wspominać jak szaraka ogórkaPo tym wpierdolu już raczej się nie podniesie

Ja idę w Sharę Magomedova, jakoś nie ufam Page'owi, a martwi mnie masówka na Adesanyę, którego pierwotnie chciałem typować.

On się na Alexie odbił w rewanżu i go rozjebał, tam bardziej Strickland wszedł chłopu do głowyAura Poatana. Po wpierdolu od Alexa dołożył jeszcze wpierdol od Stricka i poddanie od DDP. Teraz jeszcze wpierdol od szerzej nieznanego ruska... swoje czarnuch zrobił w tym sporcie wiec przynajmniej nie będą go wspominać jak szaraka ogórka![]()

Zsumowane wyniki wszystkich rozegranych wcześniej sezonów@Jakub Madej tak z ciekawości, a nie chce mi się przedzierać przez stare tematy - jakie są kryteria pasa BMF LMS?![]()