GigaKozak33
Bellator Middleweight
Jak ponad połowa ludzi wytypuje Salahdine'a Parnasse'a to blokuję ten typ i będę pisał o podanie innego typu xD

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ponad połowa ludzi wytypuje Salahdine'a Parnasse'a to blokuję ten typ i będę pisał o podanie innego typu xD

prawidłowo granie 1.1 to kpina jestJak ponad połowa ludzi wytypuje Salahdine'a Parnasse'a to blokuję ten typ i będę pisał o podanie innego typu xD
Jak nie wejdzie to rozliczam jako -10Parnasse 1.10
Walka w keczłejcieWjeżdżam pierwszy (edit: drugi).
Amaury Wako-Zabo 1.65

Jak nie wejdzie to rozliczam jako -10
No półśredni z piórkowym musieli się spotkać gdzieś po drodze.Walka w keczłejcie![]()
Kot mi po telefonie chodził, wysłało się to trudno. Zmienić nie mogęwstydu nie masz
![]()

Jeszcze po takich kursach to dali, chyba nie wiedzieli jaka jest dysproporcjaNo półśredni z piórkowym musieli się spotkać gdzieś po drodze.

Ja się chętnie pomylę w typie na ten pojedynek, bo znam Maćka, ale według mnie ta różnica w wadze będzie tutaj bardzo znacząca i decydującaJeszcze po takich kursach to dali, chyba nie wiedzieli jaka jest dysproporcja![]()
Kot mi po telefonie chodził, wysłało się to trudno. Zmienić nie mogę![]()

ja od razu zakład puściłem, podejrzewam, że do ważenia spadnie do 1.3Amaury Wako-Zabo 1.65
Przecież to jest promocja![]()
Ocho, widzę był mudżyn i spadł z rowerkanie wiem kogo wybrac![]()

A chuja ja stawiam na Varele @ 7.0 !!!Jak ponad połowa ludzi wytypuje Salahdine'a Parnasse'a to blokuję ten typ i będę pisał o podanie innego typu xD
nic nie widzialesOcho, widzę był mudżyn i spadł z rowerka![]()