Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli u cb pojdzie w dublu z Islamem pewnie??A tak poza programem:
Kurs 3.20 na Meraba (z Umarem).
Islama nie zagram po 1.30 - za tyle mogę go grać z Poirerem czy Oliveirą.Czyli u cb pojdzie w dublu z Islamem pewnie??
Bylo 1.39.. Lubie Armana bardzo juz od 1 szej walki z Islamem ale raczej polegnie Oliveira i Arman przeciez walka byla na styku.. Wiem bo mialem Armana.. A Mareb no coz po takim kursie fakt grzechem by bylo nie sprobowac.. Wkoncu ktorys z tych nurmagomedow musi zostac pokonany xdIslama nie zagram po 1.30 - za tyle mogę go grać z Poirerem czy Oliveirą.
Natomiast Meraba po takim kursie żal nie spróbować, choćby miał przegrać.

chcialem pisac ze jestes objawieniem tego sezonu ale jednak stawianie przeciwko swoim bracia cie zgubiloColby Covington, rez. Cub Swanson
Dupa by mnie piekła, jakby innym wszedł kolbas z tym kursemchcialem pisac ze jestes objawieniem tego sezonu ale jednak stawianie przeciwko swoim bracia cie zgubilo

Teraz cie piecze bo nie wszedłDupa by mnie piekła, jakby innym wszedł kolbas z tym kursem![]()

Rzucił klątwę żeby bratu poszło łatwiej, tak mu przykazali szamani. Jak widac opłaciło sięchcialem pisac ze jestes objawieniem tego sezonu ale jednak stawianie przeciwko swoim bracia cie zgubilo

Dojadę Was w przyszłym rokuTeraz cie piecze bo nie wszedł![]()

Poslizgniesz sie na kałsw...Dojadę Was w przyszłym roku![]()