Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bylem ponad 2 tygodnie za oceanem i w ogole nie sledzilem co sie dzieje. Wlasnie sie obudzilem i jestem zdziwiony ze UFC już trwa, a nie bedzie dopiero wieczorem :)Wow, właśnie się zorientowałem, że nikt nawet nie założył tematu o tym ufc![]()
Yan Xiaonan pok. Tabathę Ricci przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)

O jaki dramat XDCong Wang
Typ głównie spowodowany wyjazdem i brakiem czasu na sprawdzenie tej karty, ale mocno kusiła Tabatha Ricci (teoria o masowce w Mam Pewniaka i teoria o walkach kobiet spod szyldu „no nie ma opcji, że ona to przegra” po czym walka kończy się splitem. Zobaczymy czy bym trafił Ricci.

Już Cię z nich nie wymażą. Chyba że inny reżim dojdzie do wladzy na cohonesWróciłem do swojej starej formy.
Dobrze, że chociaż raz udało się zapisać w historii MP.
![]()

Zachciało się opierdalania w środku sezonu?Kolejne UFC dopiero 7 grudnia. Podsumowanie wpadnie zapewne dopiero jutro![]()
A bana chcesz?Zachciało się opierdalania w środku sezonu?
View attachment 114759
A bana chcesz?
O, kolega widzę chyba pracował dla rządowych mediów albo KSWA bana chcesz?
Tabela jest![]()
Kasjusz juz by ze trzy zrobil..Zachciało się opierdalania w środku sezonu?
View attachment 114759

Proszę:
Zapomniałeś, że tutaj średnio co kilka lat płoną serwery. Inaczej by nas powijali jak Andrzeja K. z Ankosu. A tak to przedawnienie i chuj.Już Cię z nich nie wymażą. Chyba że inny reżim dojdzie do wladzy na cohones![]()
Eh tak offtopik tragedia, że młode osoby dotyka takie cos :/
Nie wywołuj wilka z lasuKasjusz juz by ze trzy zrobil..![]()

O, kolega widzę kolejny w kolejceO, kolega widzę chyba pracował dla rządowych mediów albo KSW