Zaktualizuję, dziś lub jutro będzie całość.@Jakub Madej archiwum jest tylko do sezonu 4, nie wiem czy tak miało być, czy cos ci ucięło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zaktualizuję, dziś lub jutro będzie całość.@Jakub Madej archiwum jest tylko do sezonu 4, nie wiem czy tak miało być, czy cos ci ucięło.

Pan Cassius proszony o podanie typów. Jeśli nie będzie typu podanego w pierwszej i drugiej kolejce, to dostęp do tematu będą miały osoby grające w tym sezonie, reszta będzie kasowana.
![]()

Pan Cassius proszony o podanie typów. Jeśli nie będzie typu podanego w pierwszej i drugiej kolejce, to dostęp do tematu będą miały osoby grające w tym sezonie, reszta będzie kasowana.
![]()

![]()
![]()

pytam się bo nie wiem czy je robić, bo sporo roboty, a jak by miała iść na marne...View attachment 113547
View attachment 113548
Pierwsze prawo Cassius'a, nie grasz nie piszesz... w Mam Pewniaka!
A co z dawaniem kolegom lajków... dozwolone, czy był już jakiś precedens.
PS. będzie jakieś okienko na koniec Sezonu na 1 post, aby wrzucić wielkie podsumowanie Sezonu...pytam się bo nie wiem czy je robić, bo sporo roboty, a jak by miała iść na marne...

Jak długi, jak znowu się wypierdole na ryj w pierwszej kolejceSezon dość długi będzie, bo w okresie świąteczno-noworocznym praktycznie nie będzie gal. Skończy się pewnie galą UFC 1 lutego.
Zapraszam![]()

stawiaj na czarnych to cos ugraszJak długi, jak znowu się wypierdole na ryj w pierwszej kolejce![]()

@Jakub Madej archiwum jest tylko do sezonu 4, nie wiem czy tak miało być, czy cos ci ucięło.
Jest już zaktualizowane archiwum.@Jakub Madej będzie ten 6S w archiwum?

Czyli "Mam Pewniaka" to taki klub, że przed i po mogą wejść wszyscy gentlemani, a w trakcie imprezy (Sezonu) tylko z imiennymi zaproszeniami VIP!Jest już zaktualizowane archiwum.
A co do reszty - przed startem sezonu i po zakończeniu sezonu tematy są otwarte dla wszystkich. W trakcie będą już dla uczestników tylko![]()
i na krzywy ryj nikt nikt nie wejdzie, a jak wejdzie to ochrona go wyp... 

A zostawić Like's będzie można (wejście na siku) ale bez zamawiania drinka (zostawić posta)![]()
chociaż ja w realu nie pijący, to tutaj lubiłem sobie dobrze golnąć, kiedyś bardziej... to pewnie będą tu zaglądał rzadziej, aby nie kusić palców przed zamawianiem![]()

pisanie będzie tylko dla uczestników, reszta będzie usuwanaJest już zaktualizowane archiwum.
A co do reszty - przed startem sezonu i po zakończeniu sezonu tematy są otwarte dla wszystkich. W trakcie będą już dla uczestników tylko![]()
moglem zaczekac z tym CraigiemBo Nickal

Widziałem go z Gordonem, uważam, że Craig go w nic nie złapie. Jak już próbować to Craig sub - choć mało prawdopodobne.moglem zaczekac z tym Craigiem![]()
Jak coś to jeden typ z KSW i jeden typ z UFC trzeba podaćRuchała
Śmiełowski