Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jacek kutasie życzę wam szczęścia na nowej drodze życia, ale właśnie... Jakie wam.... Dej zdjęcie swojej żony, jak nie dasz to znaczy ze okłamałeś braci z Cohones.
Takie, specyficzne, cohonesowe życzenia:)

Akurat jestem trzeźwy. Ten kutas był taki hehe.... Pieszczotliwy:D
i ty podobno nie chlejesz. Bujac to my a nie nas...![]()

Akurat jestem trzeźwy. Ten kutas był taki hehe.... Pieszczotliwy:D
Ja naprawdę nie pije i nie palę. Uwierz Hans.
Kobiety chce pooglądać to znaczy że piłem? Opanuj się, albo uderz do sąsiadki![]()
Liczyłem że wstawi podwójne zdjęcie spod kościoła ale spaliles mi akcje, idź w chujta kobiety...![]()
Jacek kutasie życzę wam szczęścia na nowej drodze życia, ale właśnie... Jakie wam.... Dej zdjęcie swojej żony, jak nie dasz to znaczy ze okłamałeś braci z Cohones.
Takie, specyficzne, cohonesowe życzenia:)

Stawiając na Barnetta w 2024 roku to już można mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie...Kurwa postawiłem na grubą kaleke która sama się skontuzjowala. Pierdole te forumowe zabawy.
No kurwa co za debil sam sobie kolano skręcił.
EZAbus Magomedov
ale klątwaMyktybek Orolbai
![]()
Ja się wyjebalem na grubasie, inni na neandertalczykuStawiając na Barnetta w 2024 roku to już można mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie...

Adam wygra ;)@Miskatonic odpada z LMS.
Zostaje @Evo z Chimaevem i @TheNotoriusAdam z Ankalaevem. Czekamy co się wydarzy![]()
Ty się wyjebałeś na najmniej prawdopodobnym typie, ja na najbardziej prawdodpodobnym... nie jesteśmy tacy samiJa się wyjebalem na grubasie, inni na neandertalczyku
Jasek, oby tak dalej![]()

Dokładnie, jestem lepszy, ty chciałeś iść po najniższej linii oporu, ja poszedłem na gruboTy się wyjebałeś na najmniej prawdopodobnym typie, ja na najbardziej prawdodpodobnym... nie jesteśmy tacy sami![]()

mozesz juz oglosic ze @TheNotoriusAdam wygral 6 sezon LMS@Miskatonic odpada z LMS.
Zostaje @Evo z Chimaevem i @TheNotoriusAdam z Ankalaevem. Czekamy co się wydarzy![]()

Chuja tam wygrałeś jak nawet języka polskiego nie znaszpo najniższej linii oporu

Że jak? Rębecki pewka.Ty się wyjebałeś na najmniej prawdopodobnym typie, ja na najbardziej prawdodpodobnym... nie jesteśmy tacy sami![]()
mozesz juz oglosic ze @TheNotoriusAdam wygral 6 sezon LMS![]()
Zapomnijcie.Adam wygra ;)