Cassius42
Vale Tudo Championship
To jest jego opis na gadu gadu
Nigdy nie miałem GG i nie mam FB, tylko X i CohonesTy masz status na facebooku pracuje w cohones mma rocks?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jest jego opis na gadu gadu
Nigdy nie miałem GG i nie mam FB, tylko X i CohonesTy masz status na facebooku pracuje w cohones mma rocks?

a kanal na YouTube?Nigdy nie miałem GG i nie mam FB, tylko X i Cohones![]()
Mam, ale zero aktywności, a i tak głównie korzystam z NewPipe...a kanal na YouTube?
czyli w wolnym czasie nie rzucasz nozami?Mam, ale zero aktywności, a i tak głównie korzystam z NewPipe...
Gabriel Miranda

no to mamy 0-3Allen 2.74
Rez. Erslan 1.99

TakTa gala za tyDzien?
Nie widzę nigdzie jeszcze kursów chybaCzekam na kurs Lapilusa, Jasek aktualizuj.
Czekam na kurs Lapilusa, Jasek aktualizuj.
Kurwa ja tu nic do grania nie widzę, ostatnie 2 sezony zniszczyły mi wiarę w siebieTaylor Lapilus 1.28 - 3.80 Vince Morales

zniszczylo cie stawianie na babyKurwa ja tu nic do grania nie widzę, ostatnie 2 sezony zniszczyły mi wiarę w siebie![]()
Krecik nie za poważnie do tego podchodzisz?Kurwa ja tu nic do grania nie widzę, ostatnie 2 sezony zniszczyły mi wiarę w siebie![]()

Może :DKrecik nie za poważnie do tego podchodzisz?
![]()
To byl jego jedyny sukces w zyciu, a teraz go stracil.. jak bys sie czul!?Krecik nie za poważnie do tego podchodzisz?
![]()

To byl jego jedyny sukces w zyciu, a teraz go stracil.. jak bys sie czul!?![]()