Cassius42
Vale Tudo Championship
2-0Merab/Jojua
2-0KSW: Jojua
UFC: Ronaldo
2-0Marcin Wójcik
Valentina Shevchenko
2-0Paczuski
Lopes

0-2Dominik Humburger 2.30
za Ortege rezerwowy Aoriqileng 5.69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2-0Merab/Jojua
2-0KSW: Jojua
UFC: Ronaldo
2-0Marcin Wójcik
Valentina Shevchenko
2-0Paczuski
Lopes

0-2Dominik Humburger 2.30
za Ortege rezerwowy Aoriqileng 5.69
Nawet 0-4... rez. też nie daliby rady...Martins zast. Główka
Chairez zast. Torres
Nawet 0-4... rez. też nie daliby rady...
...Dziękujemy za tę garść nikomu niepotrzebnych informacji.Aż musiałem wyciszyć...
No ale niczym Mariusz Max Kolonko mówię jak jest... a 3 kol. pewnie już będzie dla kolegi
albo i nie, bo ostatni sezon mocy spadek formy 1-9, czyli jest od czego się odbić!

Same Tuzy bukmacherki@Miskatonic @Evo @TheAwesomeOne @TheNotoriusAdam @Endrju Golara w grze w kategorii LMS po dwóch kolejkach![]()

Racja, żaden z nich nie ma takiego bilansu jak kolega, czyli (15-37)Same Tuzy bukmacherki![]()

, ale @Endrju Golara (24-19-1) z szansami na 2 tytuł LMS!Widać się człowiek starzeje. A już i UFC niestety ogląda mniej.Racja, żaden z nich nie ma takiego bilansu jak kolega, czyli (15-37)
@TheNotoriusAdam (40-10-2)!
@TheAwesomeOne (23-12-3)
@Evo (26-15-1)
@Miskatonic (23-28-1)
ale też żaden nie wygrał NT, ale @Endrju Golara (24-19-1) z szansami na 2 tytuł LMS!
A dwaj pierwsi to aktualnie #2 i #1. P4P (NT)!
No to trzeba będzie wyczekać typ do samego końca@Miskatonic @Evo @TheAwesomeOne @TheNotoriusAdam @Endrju Golara w grze w kategorii LMS po dwóch kolejkach![]()
Jak ta zrobiłem chyba w S1 w 7 kol. i było pudło...No to trzeba będzie wyczekać typ do samego końca

Tyle, że ja jestem urodzonym zwycięzcąJak ta zrobiłem chyba w S1 w 7 kol. i było pudło...![]()
![]()

Tyle, że ja jestem urodzonym zwycięzcą![]()
Może i tak tylko że wyniki 5 sezonów Mam Pewniaka, jeszcze tego nie pokazały, brak podiów w LMS i NTTyle, że ja jestem urodzonym zwycięzcą![]()

Aż tak źle nie było po 1 kol. 18/33Bez różnicy, po pierwszej kolejce 80% ludzi odpadnie![]()
gorzej że po 2 kol. 28/33 odpadło... i po 1 tygodniu już 85% odpadło! 

Ty masz status na facebooku pracuje w cohones mma rocks?Może i tak tylko że wyniki 5 sezonów Mam Pewniaka, jeszcze tego nie pokazały, brak podiów w LMS i NT
A na koniec 2-5 Sezonów miejsca (6, 23, 10, 17) czyli w S6 powinno być lepiej niż w S5... ale czy wygrana to się okaże, pewnie łatwiej będzie w LMS, bo stawka mocno się już wykruszyła. Zaczęło 33, po 1 kol. zostało 15, a po 2 już tylko 5!, czyli 15%!!!
Aż tak źle nie było po 1 kol. 18/33gorzej że po 2 kol. 28/33 odpadło... i po 1 tygodniu już 85% odpadło!
![]()
To jest jego opis na gadu gaduTy masz status na facebooku pracuje w cohones mma rocks?