Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

śmiałościWitam. Może ktoś mi na szybko na chłopski rozum powiedzieć jak typować ? Sory ale nie łapie tego jeszcze.
A może dobrze rozumie ? Czyli tak:
Z dzisiejszego ksw i ufc typuje po jednym zwycięzcy walki tak ? Obojętnie która walka z danej gali chyba?. Im większy współczynnik tym więcej pukntów przy ewentualnym trafieniu tak?
Zdrówko![]()
Dokładnie tak. Obstawiasz kogo chcesz, musisz tylko zdążyć z typami przed rozpoczęciem galiWitam. Może ktoś mi na szybko na chłopski rozum powiedzieć jak typować ? Sory ale nie łapie tego jeszcze.
A może dobrze rozumie ? Czyli tak:
Z dzisiejszego ksw i ufc typuje po jednym zwycięzcy walki tak ? Obojętnie która walka z danej gali chyba?. Im większy współczynnik tym więcej pukntów przy ewentualnym trafieniu tak?
Zdrówko![]()
bede tego zalowal ale zmien mi na Lauid Zerhouni 2.65jaki kurs na Hamburgera po zmianie przeciwnika?

dla niego ta zabawa jest zbyt stresujaca@Cassius42 zapraszamy
Dzięki po stoję...@Cassius42 zapraszamy

No właśnie zawsze dobrze posłuchać mądrego...dla niego ta zabawa jest zbyt stresujaca

PipaDzięki po stoję...
Termin typowania gali - 14.09.2024 19:00
A to czasami już 30 min. po terminie te zaproszenie
ciesz sie ze jednak na niego nie stawialesKurwa Gnidko wypadł... teraz to bym sobie hamburgera obstawił![]()

niby zaluje chociaz lepiej sie wyjebac na underdogu niz faworycie ktory przepierdala z gosciem bez obozubede tego zalowal ale zmien mi na Lauid Zerhouni 2.65![]()

Pewnie skusił dobry kurs, a mało co i by wszedł... w tej bitce!niby zaluje chociaz lepiej sie wyjebac na underdogu niz faworycie ktory przepierdala z gosciem bez obozu![]()
No to reset sezonuManuel Torres
Nad KSW jeszcze pomyślę

musze przestac stawiac na tych samych co ty bo zle sie to konczyAle chujówka na rozpoczęcie

0-2KSW
Zerhouni 2.65
Rez. Hamburgier 2.30
0-2Martins zast. Główka
Chairez zast. Torres
0-2Sean O’Malley
Zerhouni
0-2O’Malley
Zerhouni
0-2To moje typy. Paczuski aka "zawsze groźna mina" dostanie na dziurę.
Z UFC stawiam na Szona.
W tym sezonie się odkuję. Koniec stawiania na Polaków w UFC.
0-2Lauid Zerhouni + Brian Ortega
0-2Torres
Zerhouni
0-2Piwowarczyk
Zellhuber
6x Zerhouni...a Twoje wyniki?0-2
0-2
0-2
0-2
0-2
0-2
0-2