Endrju Golara
ONE FC Super Heavyweight
Jose Aldo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I Prawo Mam Pewniaka
Teoria odwrotności masówki
jeśli uczestnicy masowo typują zawodnika A, postaw zawodnika B
Mario Bautista
![]()
![]()
![]()
Dodam, że miałem stawiać OSP. Zobaczymy czy dobry wybór czy to już schizofreniaI Prawo Mam Pewniaka
Mario Bautista
![]()
![]()
![]()
ja rozpocząłem ten łańcuszek, jak wtopię to...I Prawo Mam Pewniaka
Mario Bautista
![]()
![]()
![]()
Ja grałbym OSP gdybyś kursu nie zbił kradzieju...Dodam, że miałem stawiać OSP. Zobaczymy czy dobry wybór czy to już schizofrenia
Dlaczego OSP? Ja nawet myślałem, czy nie pójść w kierunku Spanna :)Dodam, że miałem stawiać OSP. Zobaczymy czy dobry wybór czy to już schizofrenia
Pewnie kursik kuszący 3,05Dlaczego OSP? Ja nawet myślałem, czy nie pójść w kierunku Spanna :)
Dla mnie ta walka to loteria i żaden zawodnik nie zachwyca więc jedynie kurs się spodobałDlaczego OSP? Ja nawet myślałem, czy nie pójść w kierunku Spanna :)
dokładnie, Spann czasem wygląda jak milion $ a czasem jak totalne gówno bez pomysłu na walkę, OSP do tego większy gabarytowo, cardio raczej mają podobneDla mnie ta walka to loteria i żaden zawodnik nie zachwyca więc jedynie kurs się spodobał
OSP 8 lat starszy i bardziej ulany. Do tego walka w Salt Lake City. Jeśli ktoś ma spuchnąć to imo raczej właśnie OSP, ale kurs na Spanna specjalnie też nie zachęca do gry.dokładnie, Spann czasem wygląda jak milion $ a czasem jak totalne gówno bez pomysłu na walkę, OSP do tego większy gabarytowo, cardio raczej mają podobne
Spann ujemne IQOSP 8 lat starszy i bardziej ulany. Do tego walka w Salt Lake City. Jeśli ktoś ma spuchnąć to imo raczej właśnie OSP, ale kurs na Spanna specjalnie też nie zachęca do gry.
I Prawo Mam Pewniaka
Mario Bautista
![]()
![]()
![]()
@Cassius42 proszę tu też wyjaśnić, że redaktor się nie łapie z racji tego że wrzuca sam temat i kursy
No jednak się łapie, bo nie ma wpływu na walki w klatce, jak i typy bukmacherów chyba@Cassius42 proszę tu też wyjaśnić, że redaktor się nie łapie z racji tego że wrzuca sam temat i kursy![]()
Jak nie ma wpływu to skąd wiedział?No jednak się łapie, bo nie ma wpływu na walki w klatce, jak i typy bukmacherów chyba![]()
![]()
Chyba że miał wpływ na tych 2 sędziów co dali na Bautista...Jak nie ma wpływu to skąd wiedział?![]()
Grube wałki tu się kręcą za naszymi plecami czarny bracieJak nie ma wpływu to skąd wiedział?![]()