Mamy komplet 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jim Miller

Postaram się dopytać o coś takiego, bo ja nie mam takich mocy, ale byłoby to fajne

Co na to Cejudo?Postaram się dopytać o coś takiego, bo ja nie mam takich mocy, ale byłoby to fajne![]()

O 19 pod jubilatem Jasek będzie świadkiem a jak Henry nie przyjedzie na solo to znaczy że oddał mi tytuły bez walki.Co na to Cejudo?![]()
Nie ogarneli niestety oboje...Miller. Liczę że dziadyga ogarnie. Rezerwa Oliveira ale tutaj wierzę jakby mniej.

Tylko w jakim catchweight ta walkaO 19 pod jubilatem Jasek będzie świadkiem a jak Henry nie przyjedzie na solo to znaczy że oddał mi tytuły bez walki.
Czyli teraz @Siedem to nasz "Blessed"AND NEW!
BMF NT CHAMPION - @Siedem
Aktualni mistrzowie:
![]()
@Siedem - TRIPLE CHAMP BMF LMS & BMF NT & NT CHAMPION![]()
@Jakub Madej - LMS CHAMPION![]()

A kolega to niczym prorok, może nie nasz forumowy @Prorok IzajaszMax zrobi psikusa i będzie zdziwko![]()
Nie ogarneli niestety oboje...
![]()
Chyba bardziej Charlie dociążany przez młodego byczka z Armenii...Który w tym duecie robi za kobietę?
@zielony666 to akurat był pewny bet, rzemieślnik Jim nie walczył z nikim z okolic top20 od wielu, wielu lat.

Chyba bardziej Charlie dociążany przez młodego byczka z Armenii...![]()
![]()

Wytrzymał do końca!!!! Ruchał 2 h i doszedł dopiero na finiszu walki, kot!!!A kolega to niczym prorok, może nie nasz forumowy @Prorok Izajasz![]()
No zrobił konkretnego psikusa tym KO 1 sekundę przed końcem...
OBAJ kolego. Chyba że któregoś uważasz za kobietę.Nie ogarneli niestety oboje...
![]()
Post in thread 'Mam Pewniaka - Sezon 3' https://cohones.mmarocks.pl/threads/mam-pewniaka-sezon-3.72405/post-3369039OBAJ kolego. Chyba że któregoś uważasz za kobietę.

@Jakub Madej przeszkadzają ci te dyskusje w tym temacie?
1 Siedem 7.95 2 Roshi 7.93 3 Joker 7.91
![]()