Roshi
Roshi
Trzeci sezon w kategorii Last Man Standing zwycięża i nowym mistrzem w kategorii Last Man Standing zostaje...
@Jakub Madej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dokladnie, ten Battle wyglada podejrzanie żółto w poprzedniej kolejce
Powinnismy przeprowadzic glosowanie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeci sezon w kategorii Last Man Standing zwycięża i nowym mistrzem w kategorii Last Man Standing zostaje...
@Jakub Madej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dokladnie, ten Battle wyglada podejrzanie żółto w poprzedniej kolejce
Brutalny atak na dyrekcję.
@Jakub Madej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Podsumowanie po pięciu kolejkach sezonu trzeciego:

Napisałem już jakiś czas temu że p4p powinien mieć inny pas, bmf. Byłyby 3 pasy balasy.Pas to nie powinien byc przy mistrzu P4P?![]()
tu nie chodzi o pas balasieNapisałem już jakiś czas temu że p4p powinien mieć inny pas, bmf. Byłyby 3 pasy balasy.
tylko o niespojnosc 
Niespójność to ty masz na wypłacie u pana Pakolatu nie chodzi o pas balasietylko o niespojnosc
![]()
przynajmniej mam wyplate...Niespójność to ty masz na wypłacie u pana Pakola

Tak będzie. Na tygodniu zrobięNapisałem już jakiś czas temu że p4p powinien mieć inny pas, bmf. Byłyby 3 pasy balasy.
No i niestety Tafa przeleżany 10,5 min. i obalany 7x (z Brzeskim było 8 TD, i 10 min. kontroli...)A jest opcja żebyś mi pisał takie typy mocnych underdogów przed galami, cobym sobie spróbował pograć na jakimś bettingu? Poważnie pytam, bo aż tak nie śledzę wszystkich walk, a w sumie coś by człowiek spróbował z podpowiedzi lepiej ogarniających kolegów![]()
Zapachniało paskiem to i chęci przybyło?Tak będzie. Na tygodniu zrobię

Coś ty. Jak kiedykolwiek jeszcze wygram jakiś sezon lub w ogóle dojdę do pasa P4P to byłbym w szokuZapachniało paskiem to i chęci przybyło?![]()
Co się stanie jak przestanę typować? Nie chce się pogrążyć na ostatnim miejscu p4p patrząc na ten sezon![]()
Muszę sprawdzić ile do końca kolejekCoś ty. Jak kiedykolwiek jeszcze wygram jakiś sezon lub w ogóle dojdę do pasa P4P to byłbym w szoku
-1.00 za brak podanego pierwszego typu i żółta kartka.
-1.00 za brak podanego drugiego typu i czerwona kartka.
Czyli łącznie -2.00 i brak możliwości typowania dalej.

Dopiero połowa sezonuMuszę sprawdzić ile do końca kolejek![]()
@Dawca Organu - BMF NT CHAMPIONKurwa te nowe tabelki to dla mnie czarna magia![]()
Aktualizacja tabelek:
- dodana tabelka "LMS - Historia Mistrzów". Po kolei do sprawdzenia, kto był w danym momencie mistrzem BMF w rankingu P4P (po kolejnych odcinkach) oraz mistrzem kategorii LMS (po kolejnych sezonach)
- dodana tabelka "NT - Historia Mistrzów". Po kolei do sprawdzenia, kto był w danym momencie mistrzem BMF w rankingu P4P (po kolejnych odcinkach) oraz mistrzem kategorii NT (kolejnych sezonach)
- dodane kolumny w zakładkach LMS i NT z odpowiednim oznaczeniem mistrzów BMF (P4P) i odpowiednich kategorii (LMS / NT)
Aktualni mistrzowie:
View attachment 94974@Siedem - DOUBLE CHAMP BMF LMS & NT CHAMPION![]()
View attachment 94974 @Dawca Organu - BMF NT CHAMPION
@Jakub Madej - LMS CHAMPION![]()

ta promuj to LMS co tylko z Kasjuszem gracieHistoria mistrzów P4P to odzwierciedlenie tego ze statystyk:
Najdłużej na 1. miejscu w rankingu P4P:
Spoiler
1. Cassius42 - 9
2. Siedem - 5
3. SigisMundis - 1
4. w4ar - 1
Tam mistrz może zmieniać się co kolejkę ze względu na aktualizację co kolejkę.
Po prawej Historia mistrzów to są zwycięzcy poszczególnych sezonów.

To przykład był tylkota promuj to LMS co tylko z Kasjuszem graciea nie prawdziwy Najlepszy Typer![]()
![]()

Zartuje tylko.. chociaz te wasze pasy LMS ladniejsze niz P4PTo przykład był tylko