Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szewczyk
Erceg
Kuberski
Matsumoto
Jeden typ dzisiaj chłopy - UFC, albo KRS.Viktor Cervinsky
Andre Fili
Nie ma takiego zawodnika. Ze względu na niepoprawnie wystawione kursy i błędy proceduralne musimy anulować cały sezon.
185 lb: Eryk Andres 5.00 - 1.18 Christian Leroy Duncan

), ja dodatkowo też zastanawiam się jak zautomatyzować podawanie typów, co by mogło przyspieszyć nieco proces aktualizowania wyników i tabelek. O wszystkim będę informował.
Będzie jakies ogólne podsumowanie tych 10 sezonów? Trafione, nietrafione, ile każdy na - wyszedł itd.Koniec pierwszej edycji
Dziękuję wszystkim za udział
W przyszłym tygodniu zaczynam urlop, więc nie zaczynam nowego sezonu - będzie chwila przerwy, na pewno przez sierpień i na pewno przez połowę września. Później pewnie wróci Mam Pewniaka z drugą edycją. Myślę nad kilkoma usprawnieniami (@Reptile tu ma dobre pomysły), ja dodatkowo też zastanawiam się jak zautomatyzować podawanie typów, co by mogło przyspieszyć nieco proces aktualizowania wyników i tabelek. O wszystkim będę informował.
Także chwila odpoczynku i później wróci druga edycja z wyzerowanymi statystykami, także każdy będzie mógł zacząć od zera z równymi szansami.
Jeśli są jakieś pomysły lub sugestie na kolejną edycję, to możecie śmiało dawać znać![]()

Jutro postaram się wrzucićBędzie jakies ogólne podsumowanie tych 10 sezonów? Trafione, nietrafione, ile każdy na - wyszedł itd.![]()

*albo w tym tygodniuJutro postaram się wrzucić![]()
bylo to podsumowanie?*albo w tym tygodniu

a nie było?bylo to podsumowanie?![]()
w sumie to chuj z tym podsumowaniema nie było?