Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już sąME bez kursów![]()

Wybaczcie chłopaki, ale lece po drugie złotoOgólnie żeby w NT zmieniła się jakaś sytuacja, to @Warszawski Antek musiałby nie trafić swojego typu, a @SigisMundis musiałby trafić kurs minimum 4.65. @Roshi i @Rododendron musieliby natomiast trafić kurs minimum 5.45.
Inni już nie mają opcji na wygraną![]()

Czyli Raffael CerqueiraOgólnie żeby w NT zmieniła się jakaś sytuacja, to @Warszawski Antek musiałby nie trafić swojego typu, a @SigisMundis musiałby trafić kurs minimum 4.65. @Roshi i @Rododendron musieliby natomiast trafić kurs minimum 5.45.
Inni już nie mają opcji na wygraną![]()

a Ty Krzychu kogo grasz?Wybaczcie chłopaki, ale lece po drugie złoto![]()

Jeszcze się nie zdecydowałema Ty Krzychu kogo grasz?![]()

Ciekawe czy Kuba wziął pod uwagę że jak nie trafisz to masz minus jeden...Jeszcze się nie zdecydowałem![]()

zeby nas przyzwyczaic do typowania samego UFC w przyszlych sezonachKurde teraz to się zastanawiam czemu samo UFC tu dałem do typowania, jak przecież KSW też jest

Nie szkodzi.Kurde teraz to się zastanawiam czemu samo UFC tu dałem do typowania, jak przecież KSW też jest
To wrzucasz jeszcze KSW?Kurde teraz to się zastanawiam czemu samo UFC tu dałem do typowania, jak przecież KSW też jest

Zmieniam. 3.00 Josef Stummer