Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

ale fartMartin Buday 3.40

Niby ktoś taki
Kutas.Chris Duncan 2.75![]()
jak wyszyscy sie rzucili na przeciwniczke Syguly to nikt nie mial z tym problemuKutas.

No proste że nikt..jak wyszyscy sie rzucili na przeciwniczke Syguly to nikt nie mial z tym problemu![]()

Ona to wogole paradoks, na Instagramie ma dupsko, w oktagonie deskę na dupie.No proste że nikt..![]()

No na pewno będzie zawieszony na moment. Na urlop wylatuje i nie będzie mnie ze 2 tygodnie ponad. Jak się uda to 13 września będzie nowy sezon, chce sobie trochę tabelki przerobić żeby to szybciej się aktualizowało. Także na ten moment UFC Dolidze Hernandez zakończy sezon. Trochę szkoda bo UFC Chimaev DDP czy UFC Paryż dobre gale do typowania@Jakub Madej mam nadzieję że zrezygnowałeś z planów zawieszenia Pewniaka, po 10 sezonach miał być restart i od nowa![]()

Na chwilę to możesz zrobić przerwę, ale na krótkąNo na pewno będzie zawieszony na moment. Na urlop wylatuje i nie będzie mnie ze 2 tygodnie ponad. Jak się uda to 13 września będzie nowy sezon, chce sobie trochę tabelki przerobić żeby to szybciej się aktualizowało. Także na ten moment UFC Dolidze Hernandez zakończy sezon. Trochę szkoda bo UFC Chimaev DDP czy UFC Paryż dobre gale do typowania![]()
fajny format, fajna zabawa, spróbujemy ściągnąć jeszcze kilku userów żebyś miał więcej roboty i będzie git, gdzie lecisz?Wolne Ci się w pracy wylosowało czy odkupiłeś urlop wzorem wrocławskich potentatów?No na pewno będzie zawieszony na moment. Na urlop wylatuje i nie będzie mnie ze 2 tygodnie ponad.