Mam Pewniaka Mam Pewniaka [Edycja II] - Sezon 6

A teraz wstajesz poziomka i wypierdalasz... :jarolaugh:
Od poziomek to ty masz ujebane łapy jeśli już.

Kwik będzie jak murzyn usadzi naszego nieprzetestowanego prospekta z twarzogardą i zerową pracą głowy. Czy to będzie ten murzyn? Nie mam pewności, mam za to pewność że to się szybko wydarzy, jeśli nie teraz to za kilka, kilkanaście miesięcy max.

Aslan by mógł i powinien go ujebac i tego całego hajpu by nie było, po nim dostawał słabszych rywali, teraz jest powrót na podobną półkę jest Aslan i przewiduje ponownie schody, tylko że tym razem nie będzie czikendensa tylko nokaut na sztywno.

Jak ludzie tak bardzo pompują balonik, ja wtedy staje się anty.

Od poziomek to ty masz ujebane łapy jeśli już.

Kwik będzie jak murzyn usadzi naszego nieprzetestowanego prospekta z twarzogardą i zerową pracą głowy. Czy to będzie ten murzyn? Nie mam pewności, mam za to pewność że to się szybko wydarzy, jeśli nie teraz to za kilka, kilkanaście miesięcy max.

Aslan by mógł i powinien go ujebac i tego całego hajpu by nie było, po nim dostawał słabszych rywali, teraz jest powrót na podobną półkę jest Aslan i przewiduje ponownie schody, tylko że tym razem nie będzie czikendensa tylko nokaut na sztywno.

Jak ludzie tak bardzo pompują balonik, ja wtedy staje się anty.
Widzę że nie tylko murzynskie dupska lubisz... :putinlaugh:

Widzę że nie tylko murzynskie dupska lubisz... :putinlaugh:
A ja taki jestem, jak ludzie się jarali Ronaldinho, to ja nie, jak ludzie się jarali messim albo całą Barceloną, to ja nie, neymarem się jarali, Kaką się jarali ja nadal nie, nigdy nie jaram się kimś kim jara się większość społeczeństwa.

A jak już mówiłem wielokrotnie, dla mnie jest A i zawodnik B.

Jak wchodzą do klatki to poglądy, kolor skóry czy pochodzenie mi zwisa między nogami.

Jak coś mi się nie podoba albo czegoś nie kupuję to wyrażam swoje zdanie i leje na to czy ktoś się z nim zgodzi czy nie.

Iwo jest przehajpowany, nawet jeśli dziś szybko efektownie wygra to i tak go nie kupie i tyle, Piechota też dobrze zaczął w UFC.

Zresztą weź odbij, to są moje typy do pewniaka a nie twoje, ty dalej obstawiaj zawodników z największym kursem na karcie, a nóż widelec coś trafisz, ale później na koniec to i tak będziesz mógł odwrócić tabele bo skończysz na podium od końca, jak zawsze prawie...

A ja taki jestem, jak ludzie się jarali Ronaldinho, to ja nie
a ja sie jaralem w chuj Koniskiem, mega zawodnik...
ty dalej obstawiaj zawodników z największym kursem na karcie
nie mow mi jak mam zyc
dario-gif.108257

po za tym tylko zartowalem, typuj se mudżyna ...::clintdis::

Back